SPORTURI  »  ALTELE  »  CAMPIONATELE MONDIALE

Criza face ravagii în sport: Alina Dumitru a pierdut titlul mondial din cauza absenţei unui doctor în delegația de la Tokyo! :S

Articol de GSP - Publicat joi, 16 septembrie 2010 00:00

Alina Dumitru a cucerit medalia de la bronz la Campionatele Mondiale de judo care s-au desfăşurat la Tokyo (Japonia).

 

La revenirea în ţară, campioana olimpică, a declarat: "Am prins o zi foarte proastă, iar acest lucru m-a dat peste cap. O astfel de zi îţi poate strica toată pregătirea, dar ce puteam să fac..."

Românca a explicat că, în ziua competiţiei, a pierdut meciul din semifinale din cauza menstruaţiei. Din cauza absenţei unui doctor în delegaţia care a făcut deplasarea în Japonia, Alinei nu i-au putut fi administrate vitaminele necesare pentru a-i putea întîrzia ciclul, în aşa fel încît să nu fie probleme la un posibil control anti-doping.

"Din păcate, ciclul mi-a venit chiar în ziua concursului, cu o jumătate de oră înainte de meciul din semifinale cu japoneza. Mi-a fost foarte greu, pentru că în prima zi stau în pat, nu pot să fac nimic! M-am supărat foarte tare pentru că eram în formă bună, mă simteam bine şi eram motivată", a declarat Alina Dumitru pentru libertatea.ro!

"M-a deranjat faptul că s-a întâmplat pentru prima dată cînd, la un Mondial, am făcut deplasarea fără medic. Nu înţeleg de ce doctorul nu a venit", a adăugat judoka.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
paiazze
paiazze  •  16 Septembrie 2010, 15:30

@xstream - cred ca muzica aia electronica dauneaza la neuroni. Ai tu dreptate in ceea ce-i priveste pe cioban, pe politzist, pe "butelie" si alte personaje dubioase, dar rar mi-a fost dat sa vad un asemenea bocet babesc pe net... Pacat ca nu prea stii sa scrii (si nu, nu ma refer la greselile facute din graba).

black_green
black_green  •  16 Septembrie 2010, 14:24

Da frate dar atunci Iliescu era bine pazit ce sa- faci ca si eu tot cu el as fi inceput...Dar cu fatalaul asta de nu mai incape barbatia in el de cat de orgolios este pe atunci ma intalneam la 2-3 zile in Piata Dorobanti era singur si se ruga de tarancile alea sa-i mai lase la pret la un kg de rosii.El care singur a recunoscut ca era supermilionar inainte de Revolutie o face4a pe milogul si pe cinstitul sarac...Gata,ne-am luat teapa pe vreo 200 de ani cu astia doi...Salutare.

xstream
xstream  •  16 Septembrie 2010, 14:12
Postat de black_green pe 16 Septembrie 2010, 14:09

Daca ne-am intoarce in urma primul lucru pe care l-as face ar fi sa-i fac felul lui Basescu chiar fara motiv in acel moment...si al altora dar cu asta as fi inceput si multe rele as fi curmat inca din radacina.

da ar fii o solutie ,dar eu unul primul l as alege pe iliescu. apoi base,apoi becali, si tot asa.. dar nu cred ca se ajungea la asta daca nu incepeam revolutia :)

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close