SPORTURI  »  ALTELE  »  DECIZIE

Schimbare de director la CS Rapid » Fosta campioană europeană Valentina Caciureac, înlocuită cu un om politic

Valentina Ionescu-Caciureac // foto: 1923.ro
Valentina Ionescu-Caciureac // foto: 1923.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 07 septembrie 2021 20:33 / Actualizat marti, 07 septembrie 2021 20:59

CS Rapid București a anunțat că noul director al clubului este Costin Mircea Zamfir, schimbare efectuată printr-un ordin al ultimului ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă.

Clubul Sportiv Rapid are un nou direct. Valentina Ionescu-Caciureac (61 de ani) a fost revocată din funcție printr-un ordin al ministrului Transporturilor din data de 3 septembrie și înlocuită cu Costin Mircea Zamfir, anunță clubulrapid.ro.

„CS Rapid București mulțumește doamnei Valy Ionescu-Caciuriac pentru activitatea depusă în sprijinul culorilor alb-vișinii, ca sportiv, antrenor și director al clubului”, se arată în comunicatul rapidiștilor.

Valentina Ionescu-Caciureac, schimbată din funcția de director al CS Rapid 

Fostă atletă, Valentina Ionescu-Caciureac are în palmares o medalie de aur la săritura în lungime la Campionatele Europene de la Atena din 1982, unde reușea să sară 6,79 metri. Ea și-a trecut în palmares și argintul la săritura în lungime de la Jocurile Olimpice din 1984, desfășurate în Los Angeles. Valentina Ionescu-Caciureac a devenit vicepreședinte la Rapid în 2000, iar ulterior a fost promovată în funcția de director și membru de drept al Consiliului de conducere.

Costin Mircea Zamfir, în schimb, nu are vreo legătură cu sportul, acesta fiind un om politic. 

Numirea sa în funcția de conducere al Clubului Sportiv nu le-a picat bine fanilor giuleșteni, care și-au exprimat în mediul online regretul și furia față de decizia luată.

Schimbare a fost orchestrată de Cătălin Drulă, ministru al Transporturilor din partea USR Plus până astăzi dimineața, când și-a înaintat demisia.

Potrivit datelor publice, bugetul alocat de Ministerul Transporturilor pentru CS Rapid în 2021 este de 29.728,00 lei.

Citește și: 

Un deceniu în 10 episoade » Cele mai importante momente petrecute pe Arena Națională de la inaugurare

Fotbalistul din Liga 1 cu 240.000 € salariu anual și-a reziliat contractul și e în drum spre București: „E prima opțiune”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
367678170245994
Gabriel Miulescu  •  08 Septembrie 2021, 12:23

Ce penibili astia de la USR, mai fac si pe corectii! Si-au dat arama pe fata.

xxrapi
xxrapi  •  08 Septembrie 2021, 02:24

Se incearca destabilizarea clubului. Fotbalul merge bine,fetele de la handbal promit prea mult, stadion nou ,ce trebuie "gestionat"...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează