SPORTURI  »  ALTELE  »  FUTSAL

CS United Galați, eliminată în optimile Ligii Campionilor la futsal! Oprită de Kairat Almaty

CS United Galați, campioana României la Futsal, a fost eliminată în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Gălățenii au pierdut în fața lui Kairat Almaty, scor 1-6.
CS United Galați, campioana României la Futsal, a fost eliminată în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Gălățenii au pierdut în fața lui Kairat Almaty, scor 1-6.

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 februarie 2021 16:56 / Actualizat sambata, 20 februarie 2021 17:25

CS United Galați, campioana României la futsal, a fost eliminată în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Gălățenii au pierdut în fața lui Kairat Almaty, scor 1-6. 

CS United Galați a avut un parcurs lung în actuala ediție a Ligii Campionilor la futsal. Au trecut, pe rând, de Ashdod Dolphins, din Israel, scor 1-0 și de Rekord Bielsko-Biala, din Polonia, scor 6-3. Drumul s-a oprit în „optimi”, în fața uneia dintre favoritele la trofeu, Kairat Almaty, din Kazahstan.

CS United Galați, eliminată în „optimille” Ligii

Kairat este o echipă cu o mare tradiție în futsal. Are în palmares 16 titluri naționale, 14 Cupe și două victorii în UEFA Futsal Cup. Lotul este o multinațională, din care face parte și Sávio Valadares, brazilian cu cetățenie română. 

+4 FOTO

Valadares a fost și unul dintre marcatorii de astăzi. A punctat în finalul primei părți, la scorul de 1-0 pentru Kairat. Golul de onoare al campioanei României a fost înscris de Andrei Crăciun, în minutul 38. 

Kairat Almaty - CS United Galați 6-1

  • Au marcat: Rangel 4, Valadares 12, Fernandinho 23, E. Gomes 29, Yesenamanov 34, Orazov 40 / A. Crăciun 38
  • Sală: Nur-Aman Sport and Recreation Center, Almaty
  • Arbitri: Vladimir Kadikov și Ivan Șabanov (ambii din Rusia)

Citește și alte știri din sportul european: 

Dunărea Brăila s-a calificat în „sferturile” EHF European League și va înfrunta Minaur Baia Mare! România e sigură de semifinale

Săritorii japonezi au cucerit Râşnovul! Takanashi și Kobayashi s-au impus în etapele de Cupă Mondială, care s-au disputat pe trambulinele din Valea Cărbunării

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează