SPORTURI  »  ALTELE  »  TENIS DE MASĂ

Daniela Dodean a sărbătorit Paștele de două ori

Dana, Joao și micuța Lara, o familie fericită FOTO ETTU
Dana, Joao și micuța Lara, o familie fericită FOTO ETTU

Articol de - Publicat luni, 20 aprilie 2020 14:10

Aflată acasă, în Portugalia, Daniela Dodean a celebrat învierea Domnului și după rit catolic și după rit ortodox

Căsătorită cu cel mai bun jucător de tenis de masă portughez, Joao Monteiro, Daniela Dodean (32 de ani) se pregătește împreună cu soțul său în Vila Nova de Gaia, un orășel aflat în apropiere de Porto. În centrul atenției se află însă fiica lor Lara, micuța în vârstă de cinci ani. "Am sărbătorit Paștele catolic acum o săptămână, pentru că eu și Joao ne-am căsătorit într-o biserică catolică, iar Lara a fost botezată tot acolo. Am celebrat însă și Paștele ortodox cu dulciuri tradiționale românești pe care le-am făcut împreună cu soțul meu", a declarat Dana pentru site-ul federației europene de tenis de masă.

Daniela Dodean a sărbătorit Paștele de două ori

Dana arată cum a pictat ouăle de Paște FOTO ETTU

Exerciții de fizioterapie și concurs de gătit

Familia Monteiro nu părăsește domiciliul și se antrenează în casă. "Joao a suferit o operație la genunchi și se află în recuperare. Îl ajut și eu cât pot. Și eu am avut probleme cu glezna, așa că facem ședințe online prin intermediul camerei web cu fizioterapeuții", a explicat Dana. Nu se plixtisesc deloc. "În fiecare zi găsim lucruri noi de făcut. Ne antrenăm împreună, gătim împreună, facem curățenie și ne jucăm cu fiica noastră. Recent ne-am luat o mașină nouă pentru gătit și exersăm feluri noi de mâncare. De asemenea, nu mai prea am timp de citit, pentru că trebuie să citesc cărțile de povești Larei. Am comandat multe jocuri pe internet, facem lego, puzzle, o viață de familie", a încheiat Dana Dodean.

Alături de echipa României, Dana este calificată la Jocurile Olimpice de la Tolkyo și e nerăbdătoare să participe la cea de-a patra ediție consecutivă după Beijing 2008, Londra 2012 și Rio de Janeiro 2016.

Citește mai multe știri din sport:

Floyd Mayweather și-a pus America în cap: cum a fost surprins pe străzile din Los Angeles în plină pandemie de COVID-19

Novak Djokovic e gata să se retragă! Anunțul făcut în plină pandemie: „Mă opun! Nu vreau să fiu obligat să fac așa ceva!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează