SPORTURI  »  ALTELE  »  ÎNOT

VIDEO EXCLUSIV Mesaj dur la GSP LIVE, după succesul lui David Popovici: „Politicienii se asociază mereu cu aceste rezultate. Dar trebuie să se uite dacă are un bazin în care să se antreneze”

David Popovici // FOTO: Imago +21   FOTO
David Popovici // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 21 iunie 2022 15:37 / Actualizat marti, 21 iunie 2022 15:47

Invitat la GSP LIVE, Adrian Neaga a avut un mesaj dur pentru politicienii care își fac imagine pe spatele rezultatelor bune ale sportivilor.

Plecând de la cazul lui David Popovici (17 ani), medaliat cu aur la Campionatele Mondiale de Natație, fostul fotbalist spune că înainte să-i felicite politicienii ar trebui să se asigure că sportivii au cele mai bune condiții pentru a face performanță.

Ce salariu lunar primește David Popovici » Cu cât îl plătește CS Dinamo
ÎNOT
Ce salariu lunar primește David Popovici » Cu cât îl plătește CS Dinamo

VIDEO Adrian Neaga, după performanța lui David Popovici: „Politicienii se asociază întotdeauna cu marile rezultate. Ar trebui să se intereseze mai mult de sportivi”

„Bravo lui. Trebuie să fim lângă el. Mereu când sunt rezultate, acești politicieni se asociază cu aceste rezultate. Până și președintele l-a felicitat. Dar înainte de a-l felicita, trebuie să se uite dacă acest copil are o masă bună, dacă are medicamentație sau dacă are un bazin în care să se antreneze. Hai să ne uităm la vecinii noștri.

Trebuie să schimbăm totul de la rădăcină. Doar așa mai putem face ceva în România. Sunt bani în România, dar ar putea fi alocați mai mulți pentru sport.

Eu sunt de acord cu cei care pleacă. Aici, societatea nu le oferă nimic. Nu trebuie judecați cei care pleacă. Ei se duc la un trai mai bun. Dacă am avea un conducători care ar ține cu țara asta, am avea și noi un trai mai bun”, a spus Adrian Neaga la GSP LIVE.

FOTO VIAȚA LUI DAVID POPOVICI PÂNĂ LA 17 ANI, ÎN IMAGINI

foto: Instagram David Popovici @chlorinedaddy
foto: Instagram David Popovici @chlorinedaddy
foto: Instagram David Popovici @chlorinedaddy
foto: Instagram David Popovici @chlorinedaddy
foto: Instagram David Popovici @chlorinedaddy
+17 FOTO

Citește și: 

Ce a remarcat Ioanițoaia la fenomenalul David Popovici: „Tulburătoare lecție de modestie oferită de un campion”

Ministrul Eduard Novak a scos expresia „toate inimile României” din mesajul în maghiară în care-l felicita pe David Popovici! Cu ce a înlocuit + Apărare penibilă la TV: „Nu eu postez”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
elgabri
elgabri  •  22 Iunie 2022, 02:44
Postat de bridges pe 21 Iunie 2022, 16:28

Bai Neaga, apari rar in resa, profita si spune lucruri inteligente, sa ne faci sa credem ca te-ai mai desteptat. David de asta s-a mutat de la Steaua la Dinamo, pentru ca acolo a gasit conditii mai bune, inclusiv bazinul care-l interesa. Gata, asta era raspunsul. Puteai sa te informezi inante de a calca pe grebla. Te-ai si repezit la presedinte, vrei sa pari important. Ce treaba are presedintele cu medicatia si diurna sportivilor? Pai restul zecilor de mii de politicieni la centru sau locali ce mai fac atunci, medicina sportiva, finantele, ce mai rezolva daca toate le face presedintele. Neaga, tot asa cum te stiam ai ramas, nu mai spun cum, e clar pentru toata lumea.

Presedintele e foarte ocupat tot timpul pe drum in calatorii lungi in munti la ski si uneori la tenis printre numeroasele ore de meditatii abia mai are timp de cate o conferinta de presa unde pasa scoste trei vorbe trece un sfert de ora si nu intelegenimeni ce vrea sa spuna, limbajul de lemn specific politicienilor !!

lulu
lulu  •  21 Iunie 2022, 16:44

Neaga nu-i fotbalistul ăla ultravaloros care când trebuia să se transfere de la Argeș la Steaua ***. Președintele ar trebui să se place în sportul de performanta?!Poate îi e dor de tov. Ceaușescu. Iar la 7000 Euro,eu zic că David e retribuit, deocamdată, suficient.Desigur că merită cu prisosință acești bani și vor veni mulți alții.Ar trebui evidențiate câștigurile sportivilor de mare performanță astfel încât și alți copii să fie atrași spre sport și nu înșirate balivernele unui subgenial.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Mariann_77
Mariann_77  •  21 Iunie 2022, 16:38

Pai din moment ce are asemenea rezultate inseamna ca are conditii,poate nu ca in America dar le are plus ca este platit cu 7000 de euro pe luna doar ca se se antreneze,deci ce vrei mai mult de atat.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează