SPORTURI  »  ALTELE  »  ÎNOT

David Popovici, AUR la 200 de metri liber în Polonia

David Popovici // foto: Raed Krishan
David Popovici // foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 27 octombrie 2023 14:38 / Actualizat sambata, 28 octombrie 2023 09:32

Început excelent pentru David Popovici (19 ani) la Memorialul „Marek Petrusewicz”, competiție de înot în bazin scurt, desfășurată în Wroclaw, Polonia. În prima zi, înotătorul român a obținut aurul în proba de 200 de metri liber și s-a calificat în finala probei de 50 de metri liber.

David Popovici concurează în acest final de săptămână în Polonia, la „Memorialul Marek Petrusewicz”, competiție desfășurată în bazin de 25 de metri.

Ion Țiriac a folosit un citat din Gigi Becali când a vorbit despre scandalul momentului: „Cum zice prietenul meu ...”
SCANDAL
Ion Țiriac a folosit un citat din Gigi Becali când a vorbit despre scandalul momentului: „Cum zice prietenul meu ...”

David Popovici, AUR și calificare în finală la Memorialul „Marek Petrusewicz”

Vineri, în prima zi a competiției, românul a obținut medalia de aur în proba de 200 de metri liber, cu timpul de 1:44,08 minute.

1:40,79 minuteeste timpul pe care-l scosese Popovici în această probă la Campionatele Mondiale din Melbourne, Australia, în decembrie 2022

Pe deasupra, Popovici s-a calificat în finala la 50 de metri liber, cu rezultat de 21,93 secunde, conform CS Dinamo, clubul la care este legitimat sportivul. 

Ținta lui David Popovici: Campionatele Europene de la Otopeni

David Popovici folosește „Memorialul Marek Petrusewicz” în pregătirea pentru Campionatul European în bazin scurt, programat la Otopeni între 5 și 10 decembrie.

Până atunci, David va concura și la Campionatul Național în bazin scurt, care va avea loc între 9 și 12 noiembrie, în bazinul de la Otopeni.

Utima competiție majoră în bazin de 25 de metri la care a participat David Popovici au fost Campionatele Mondiale, întrecere desfășurată în 2022 la Melbourne, în Australia, acolo unde a cucerit argintul în proba de 200 m liber.

VIDEO » Cum arată o zi din viața lui David Popovici

Mai multe știri din sporturi:

RUGBY - Se apropie finala mondială, Noua Zeelandă - Africa de Sud! Căpitanul Springboks: „Este cea mai mare rivalitate din istoria sportului nostru!”

Cum să faci să dispară 100.000 € » Fostul minister al Sportului, executat de 6 mașini din dotare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
fibra
fibra  •  27 Octombrie 2023, 17:09

Medalii se dau și au valoare la Jocurile Olimpice, Mondiale ,Europene. Altfel doar în mintea neștiutorilor.

MaxiP
MaxiP  •  27 Octombrie 2023, 17:08

Cam putine detalii, contra cui a concurat, calificat cu al 5-lea timp la 50 metri, dar al catelea in serie... Totusi, uitandu-ma la timp, este foarte slab pentru pretentiile sale. Acum nu stiu, poate nu vrea sa arate cat poate, poate ii era suficient pentru victorie, dar parca o astfel de competitie e de antrenament si incerci sa ajungi cat mai aproape de forma cea mai buna. Iar daca este asa, e ingrijorator, cu timpul asta e discutabil daca face finala la Europene. Sper ca e vorba doar de lejeritatea cu care a concurat si de fapt potentialul sau e macar spre un sub 1,42.

Culita123x
Culita123x  •  27 Octombrie 2023, 17:06

Merita tot respectul acest baiat !!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează