SPORTURI  »  ALTELE  »  GOLF

Decizie-șoc în lumea golfului » Tiger Woods vrea să se retragă din circuitul profesionist: "Nu mai are nimic de demonstrat!"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat vineri, 29 septembrie 2017 16:48

Măcinat de problemele de sănătate, Tiger Woods, 41 de ani, admite că se gândește la retragerea din circuitul profesionist, titrează The Telegraph.

Câștigător a 14 turnee majore, ultimul în 2008, la US Open, americanul nu a mai jucat din luna februarie, fiind supus la 4 intervenții chirurgicale la spate în decursul a numai 18 luni. Aflat la New York, în cadrul Presidents Cup, Woods recunoaște posibilitatea de a nu mai poate juca golf profesionist din pricina multiplelor probleme la coloană.

"Nu știu ce-mi rezervă viitorul. Durerile au trecut, însă nu știu cât va rezista trupul meu. Am nevoie de puțin timp pentru a-mi da seama de ce abilități dispun pentru a continua la un asemenea nivel. Primul obiectiv: însănătoșirea totală. Apoi, tot ce pot face este să aștept indicațiile medicului.

După 8 operații, nu mai știu ce înseamnă să fii 100% sănătos (n.r. a suferit alte 4 intervenții chirurgicale la genunchi), dar încerc să mă apropii de acest număr. Este cineva care se simte la fel de bine la 40 de ani ca la 20 de ani? Serios? Așa cum v-am spus, sunt limitat la lovituri de maximum 60 de yarzi", a declarat controversatul jucător de golf.

La auzul zvonului retragerii lui Tiger Woods, nord-irlandezul Rory McIlroy, 28 de ani, fost număr 1 mondial, a reacționat, spunând că americanul nu mai are nimic de demonstrat în golf.

"Dacă, într-adevăr, nu va mai juca niciodată, oricum a intrat în istorie fiind cel mai bun jucător pe care l-am văzut vreodată. Este cel mai bun din istorie, deși nu l-am văzut jucând prea mult pe Jack Nicklaus (n.r. câștigător a 18 turnee majore). Jack are un palmares mai bun, însă nu știu dacă a jucat mai bine decât Tiger.

Tiger nu mai are nimic de demonstrat nimănui, se poate retrage cu capul sus. A făcut minuni în acest sport", a declarat McIlroy, cvatruplu câștigător de turneu major, conform Metro.

surse: telegraph.co.uk, metro.co.uk

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează