SPORTURI  »  ALTELE  »  DINAMO

Dinamo are un nou președinte: „Prioritatea mandatului meu este stadionul!”

Ionuț Adrian Popa e noul președinte al CS Dinamo
Ionuț Adrian Popa e noul președinte al CS Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iunie 2020 17:03 / Actualizat marti, 23 iunie 2020 01:27

CS Dinamo are, începând de astăzi, un nou președinte. George Cosac (52 de ani) a fost înlocuit cu Ionuț Adrian Popa (32 de ani), schimbarea fiind deja aprobată de MAI. 

Noul președinte al Clubului Sportiv Dinamo are un trecut care se leagă de taekwondo și a lucrat timp de 10 ani în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. La scurt timp după ce a fost învestit în noua funcție, acesta a declarat că prioritatea lui va fi modernizarea stadionului din „Ștefan cel Mare”. 

Prioritatea mandatului meu este stadionul. Chiar dacă sunt tânăr, să știți că am foarte mare experiență. Întotdeauna a trebuit să cunosc totul, pentru fiecare structură, să vin în sprijinul lor. Consider că trebuie să deblocăm și stadionul sau să venim cu o soluție alternativă”, a declarat Ionuț Adrian Popa, potrivit Prosport. 

Stadionul nu se face din cauze juridice, există niște probleme prin hotărârea de Guvern pe care a dat-o prim-ministrul Adrian Năstase. În consecință, nu se poate face o investiție într-un domeniu supus unui litigiu. Printr-o Hotărâre de Guvern s-a ajuns aici, da? Avem și acum un Guvern care poate da o Hotărâre prin care să se iasă de aici!” - Constantin Anghelache, fost președinte Dinamo, la GSP Live

Ionuț Adrian Popa, noul președinte al CS Dinamo

 „Clubul Sportiv Dinamo are un nou președinte. Începând cu data de 22 iunie 2020, subcomisarul de poliție Ionuț Adrian Popa a fost împuternicit pe o perioadă de trei luni, prin ordin al ministrului afacerilor interne, să îndeplinească atribuţiile postului de preşedinte la Dinamo. 

În vârstă de 32 de ani, Ionuț Adrian Popa are în spate o carieră de zece ani în Ministerul Afacerilor Interne, fiind totodată și un bun cunoscător al sportului de performanță. Noul președinte este practicant de taekwondo cu centură neagră 2 DAN”, se arată în comunicatul emis de CS Dinamo.

VIDEO. Vladimir Cohn, fost acționar la Dinamo, face o radiografie a situației actuale de la club

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Mircea Lucescu, nemilos cu Ionuț Negoiță: „Inconștient! Ar fi cea mai mare rușine pentru echipă”

Acuzații dure după ce Dinamo n-a primit wild-card pentru Liga Campionilor: „Trebuie să ai un sponsor mare în spate să-l duci plocon la EHF!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
trink
trink  •  23 Iunie 2020, 13:53
Postat de Mihai Tanase pe 23 Iunie 2020, 13:20

Ar trebui să se termine cu numirea de conducători ai cluburilor sportive de către guvern . Să fie desființate toate cluburile sportive din organigrama guvernului Sportul profesionist trebuie făcut pe alte reguli și legi .

de acord!

427951077389201
Mihai Tanase  •  23 Iunie 2020, 13:20

Ar trebui să se termine cu numirea de conducători ai cluburilor sportive de către guvern . Să fie desființate toate cluburile sportive din organigrama guvernului Sportul profesionist trebuie făcut pe alte reguli și legi .

trink
trink  •  23 Iunie 2020, 13:14
Postat de Sumanariu Florin Catalin pe 23 Iunie 2020, 09:59

Nu mai e nevoie de stadion, sigur retrogradeza , le trebuie u n petic de iarba cu maxim 100 de locuri, oricum exagerez cand ma gandesc ca ar putea avea vreun fan in liga a 2 a cand ei abia strang o mana de oameni la un derby cu *** :))

recesamantul *** ***! numai daca aduni *** din bucuresti si tot strangi 10.000! te contrazic imi pare rau!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează