SPORTURI  »  ALTELE  »  INVESTIȚII

Novak se laudă că UDMR a investit în sport, dar omite că banii sunt proveniți de la Guvernul României

Eduard Novak, ministrul Sportului/ foto: Facebook
Eduard Novak, ministrul Sportului/ foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 iulie 2022 09:36 / Actualizat sambata, 23 iulie 2022 10:10

Eduard Novak, ministrul Sportului, a transmis că UDMR, formațiunea politică din care face parte, a investit în construirea și modernizarea mai multor „baze sportive, bazine de înot, săli de sport și alte facilități sportive”.

În mesajul său, Novak a omis faptul că că banii pentru investițiile menționate au venit de la Guvernul României, fapt ce ar putea induce în eroare comunitatea maghiară din Transilvania, care ar putea crede că investițiile au fost susținute de Guvernul Ungariei, potrivit Libertatea.

Ce caută Viktor Orban în fotbalul românesc » Azi merge la inaugurarea unui alt stadion construit de maghiari în România
SEPSI
Ce caută Viktor Orban în fotbalul românesc » Azi merge la inaugurarea unui alt stadion construit de maghiari în România

Novak: „UDMR a construit și modernizat baze sportive, bazine de înot, săli de sport și alte facilități sportive”

„În ultimul an și jumătate, UDMR a construit și modernizat baze sportive, bazine de înot, săli de sport și alte facilități sportive, a sprijinit elaborarea Strategiei Naționale pentru Sport. Mă bucur să fac parte dintr-o echipă căreia îi pasă de sport și de viitorul acestuia.

Împreună construim o societate sănătoasă și activă, iar pentru asta avem nevoie ca tinerii să poată încerca cât mai multe discipline sportive în școli, să facă cât mai multă mișcare, avem nevoie de reorganizarea școlilor sportive și a federațiilor sportive, îmbunătățirea infrastructurii sportive, acordarea unei atenții deosebite descentralizării și facilitarea accesului la sport pentru toți.

Iar pentru a dezvolta sportul de performanță, pentru a avea rezultate excepționale la cât mai multe competiții internaționale, trebuie să identificăm acele sporturi ce ne pot aduce cele mai bune rezultate, creând astfel cadrul pentru revenirea României în topul clasamentelor sportive.

Despre asta este Strategia Națională pentru Sport, pe care o vom prezenta partenerilor noștri de coaliție în următoarele săptămâni”, a transmis Eduard Novak pe pagina sa de Facebook.

Eduard Novak, prezent la Sepsi - Olimpija Ljubljana 3-1

Novak a fost prezent la victoria lui Sepsi cu Olimpija Ljubljana, scor 3-1, din turul doi preliminar al Conference League.

La sfârșitul meciului, ministrul Sportului a făcut precizări despre legea care cere ca 40% dintre sportivii de pe teren să fie români.

„Foarte frumos, mă bucur că băieții au respectat cei 40%. Vreau să felicit pe această cale echipele care au respectat cei 40%. Două echipe nu, dar cred că toată lumea o să își dea seama că e foarte important ca jucătorii noștri să joace. Jucătorii noștri sunt mult mai valoroși și joacă cu mai multă dedicare decât ceilalți. Nu aș dori ca această regulă să fie despre sancțiuni, ci despre conștientizare.

Lumea din sport știe care sunt problemele și trebuie schimbat ceva. În primă fază a fost un șoc, nu se aștepta nimeni la asta. Simt că e ceva pozitiv, iar mulți sunt pentru această regulă. Pentru unii poate este din scurt, dar în timp se va reglementa. Este vorba despre viitor, copiii trebuie să vadă că au loc să joace”, a declarat Novak, după meci.

Citește și:

Sergiu Hanca, tot mai aproape de revenirea în Liga 1 » Luni va face vizita medicală

Supertransfer în Liga 1: a fost prezentată o vedetă cu 136 de meciuri în Bundesliga!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
naxxar
naxxar  •  23 Iulie 2022, 21:20

Nu vă e clar că acest individ este un politician de cel mult doi bani? De ce îl tot băgați în seamă?

Hcm27
Hcm27  •  23 Iulie 2022, 19:57

Ce le-o mai fi trebuit UDMR la guvernare ca oricum PSD+PNL aveau majoritate.Asa ca vinovații principali sintem noi romanii ca le permitem sa între în alegeri.Sa aibă un singur loc în Parlamentul României asemenea tuturor cetățenilor romani de alta naționalitate.Dar ei sint mai cu moț.Hei Patraulea(Iohanis),Trandafire(Dom'Gheneral),dormiți ma?

George_br.
George_br.  •  23 Iulie 2022, 17:23

faptul ca acest ciudat n-a fost demis in ciuda tuturor gafelor , declaratiilor si gesturilor antiromanesti dovedeste ca avem o clasa politica alcatuita din tradatori.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează