SPORTURI  »  ALTELE  »  ANST

Elena Frîncu rămîne pe poziţii

Articol de - Publicat vineri, 13 august 2010 00:00

Elena Frîncu are şanse mari să spargă barierele politice şi să se menţină în fruntea sportului constănţean.

Elena Frîncu rămîne în fruntea sportului constănţean. Cel puţin pentru următoarele două luni, timp în care ANST va pregăti examenul pentru postul de director al proaspetei structuri create, care înglobează atît Direcţia Judeţeană de Sport, cît şi pe cea de Tineret. După ce luni au fost trimise ordinele de eliberare din funcţie pentru ambele "scaune" de director, din cele două direcţii, ieri a fost anunţată şi persoana care va asigura interimatul.

Drept urmare, cea mai performantă şefă a unei direcţii judeţene de sport în ultimii ani, conform clasamentelor fostului MTS, Elena Frîncu, a fost numită oficial director interimar. Astfel, se pare că s-a renunţat la numirea fostei şefe de la tineret, Cristina Brînzoi, membră în PD-L, în fruntea sportului constănţean, doar pe considerente politice. "Le mulţumesc tuturor celor care au avut şi au încredere în mine. Consider că a cîştigat sportul românesc", a spus Elena Frîncu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
make2000
make2000  •  13 August 2010, 09:26

Faptul ca nu a fost schimbata nu mai e o stire, nu? Era stire doar daca era "schimbata politic". Uite ca se intampla si minuni.

peter
peter  •  13 August 2010, 02:08

Ceausescu a condus vreo 25 de ani si a sfarsit cum a sfarsit ! Pe aceasta dictatoare nu o da nimeni jos ??!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează