SPORTURI  »  ALTELE  »  SNOOKER

Este de pe altă planetă! Ronnie O'Sullivan a făcut din nou show şi a încheiat meciul în 45 de minute

Articol de GSP - Publicat marti, 16 februarie 2016 18:15

Ronnie O'Sullivan a oferit ieri un moment despre care se va mai vorbi în această săptămână, refuzând să facă breakul maxim pentru că bonusul financiar era prea mic, doar 12.000 de lire sterline.

Astăzi a revenit la masă împotriva lui Tian Peng Fei la Openul Ţării Galilor şi a avut o evoluţie absolut entuziasmantă.

A câştigat cu 4-0, reuşind nu mai puţin de 3 breakuri de peste 100 de puncte (110, 112 şi 102) şi un 90 în al doilea joc.

Meciul a durat mai puţin de 45 de minute, prestaţia lui Ronnie amintind din nou, dacă mai era nevoie, de ce i se spune "Racheta". În turul 3 îl va întâlni pe Jimmy Robertson, cel care a trecut de Holt azi, scor 4-1.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
fortzzza
fortzzza  •  17 Februarie 2016, 03:15

Macar de a-ti pune si voi vreun clip video de pe youtube sau vreun gif ceva. Si cum sa taguiesti articolul "planeta" si nu snooker. Are vreo relevanta pentru cineva acest articol daca el cauta informatii de planeta pamant ?! Uau. pe youtube il gasiti aici ................. /watch?v=z9FFRNcc6mY

Vezi toate comentariile (1)
Comentează