SPORTURI  »  ALTELE  »  SNOOKER

Europeanul la Bucureşti » România va organiza competiția de snooker de anul viitor: mai trebuie semnat doar contractul

Ronnie O'Sullivan și-a anunțat prezența, deși la Europene, la edițiile de pînă acum, marii jucători din top nu au participat
Ronnie O'Sullivan și-a anunțat prezența, deși la Europene, la edițiile de pînă acum, marii jucători din top nu au participat

Articol de - Publicat joi, 03 decembrie 2015 00:00

România va organiza, în octombrie 2016, Campionarul European la care Ronnie O'Sullivan şi-a anunţat deja prezenţa.

După ce în urmă cu o săptămînă Bucureștiul a găzduit două meciuri demonstrative între Ronnie O'Sullivan şi Stuart Bingham, un alt eveniment de snooker va pune România în prim-planul acestu sport. E vorba de Campionatul European care va avea loc în 2016 şi la care vor participa 128 de jucători. Meciurile vor fi în direct pe 16 televiziuni internaţionale, iar transmisiile se vor face în 138 de ţări!

Adrian Thiess este promoterul care a ajuns la un acord cu World Snoooker pentru aducerea Europeanului la Bucureşti. Compania este aceeaşi care se ocupă şi de Campionatul Mondial de snooker de la Teatrul Crucible din Sheffield.

Contractul încă nu a fost semnat, acest lucru urmînd să se întîmple în cursul acestei săptămîni. "România va fi o săptămînă pe harta snookerului mondial! O să fie o săptămînă de vis, pe care împătimiţii acestui sport nu o vor uita niciodată. Acesta va fi al doilea turneu ca importanţă desfăşurat în Europa şi va deveni unul dintre cele mai mari evenimente din calendarul World Snooker! Un eveniment unic pentru Bucureşti", a declarat Adrian Thiess pentru Gazetă.

"Sînt sigur că la anul ne vom revedea tot aici, în luna octombrie 2016, atunci cînd Bucureştiul va găzdui un superturneu la care vă aştept în număr cît mai mare"
Ronnie O'Sullivan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează