Comentarii (6)
kamouniyak  •  08 Noiembrie 2019, 15:18

Asa, si daca i-a propus ce? Nu e ca si cum a fortat-o. La 16 ani astea fac mai multe ca generatia voastra de gazetari. Lumea s-a schimbat, varstele nu mai sunt cum erau odata (inocenta pana la 18 ani). Daca era cva, se ducea. Daca a fost fata cuminte, il refuza. Ne uimim toti cum de una de 16 ani primeste propuneri....sa fim seriosi, daca se da cu strat de make-up, se vopseste si se imbraca ca la 25, asa va fi vazuta de toata lumea.

Mason Dan Pintican  •  08 Noiembrie 2019, 13:15

DAR FATA AIA NU ARE TATA?....

vvvvvv87  •  13 Noiembrie 2019, 00:27

Interesant articolul. Domnule Gafiuc, acesta nu este un articol sportiv. Va puteti lasa de meserie. Pe langa faptul ca nu are legatura cu sportul, nici nu ati investigat acuzatiile sau persoanele implicate. Domnul Gherghel, care incearca sa curete sportul, a uitat ca a fost suspectat de dopaj, nu? Oare incearca sa isi razbune fratele, Adrian Gherghel, fostul antrenor al lui Robert Glinta? Adrian Gherghel care a fost “concediat” intrucat a fost acuzat ca a furat bani de la Robert? Sa nu uitam de filmulet, doar o mica discriminare, ca sa nu il numesc rasist pe domnul Ioan Stefan Gherghel. Ar fi frumos sa dati jos de pe net acest articol, care face necinste sportului, publicatiei pentru care scrieti, dar si dvs. personal. Multumesc

sirenesialtestele  •  08 Noiembrie 2019, 22:05
Postat de Christian Ciuca pe 08 Noiembrie 2019, 17:09

o fetita de saispe anisori deci... o micuta feticioara.

La asa articol de sport,asa comentarii.Ma asteptam! Este vremea ca acest sport sa primeasca atentia ce i se cuvine.Ziaristii au obligatia sa ridice nivelul competitiei prin prezentarea competitiei,a sportivilor si mai ales sa pregateasca publicul prin aducerea regulamentelor la vedere. Este un sport care a castigat mult public in lume si ar fi timpul sa ocupe si la noi spatii de prezentare.Ziarele ar avea de castigat mai mult decat daca se discuta mici barfe de culise. Veti descoperi ca exista material prin insasi disecarea regulamentelor de arbitraj si a aspectelor strict tehnice.Publicul avizat este in acest moment format din parintii,bunicii si unchi sau matusi ai sportivilor ce inoata,dar veti castiga repede si public nou.Dl Ciuca nu e genul de spectator de inot.El astepta doar o mica barfa.Eu provocaseam o discutie serioasa,dar la asemenea articol nu veti gasi decat niste ...Ciuca. Aaa...inca nu si-a mai facut nimeni barem pentru Europenele in bazin scurt.Baremele sunt timpi sub recordul national la toate probele.Asa am depistat si eroarea de la 200 mixt feminin.Timpul sportivei(categoria seniori)era cu mult sub barem.Ea nu avea cum sa bata record national la senioare fara sa-si faca barem de Europene.Incadrarea gresita(la categoria tineret)a adus si eroarea de declarare a recordului.Inca nu i l-au retras.Asteptam premierea de la inceputul anului.

Christian Ciuca  •  08 Noiembrie 2019, 17:09

o fetita de saispe anisori deci... o micuta feticioara.

sirenesialtestele  •  08 Noiembrie 2019, 14:45

Sunt 3 competitii de inot pe an in Romania si in acest ziar asta apare despre inot? Cele mai facile articole apar asa:culegem de pe FB si gata stirea. Veniti in bazin!Sunt multe de vazut.Organizator tanar,fost inotator ce se zbate sa ofere conditii bune.Stangacii inerente din dorinta de a fi bine. Veniti in bazin sa intelegeti categoriile de varsta dar si greselile de incadrare ale sportivelor.Pai cum asa?La 200 mixt feminin sportiva de pe locul 2 a fost anuntata ca a batut record la categoria 18 ani.Ea este deja la categoria seniori.Ea a fost a 2 a in clasamentul senioarelor si a fost anuntata ca doborat recordul la categoria 18 ani.Este cam greu de inteles si poate explica cineva si specialistilor categoriile. O diploma de record pentru o sportiva de la echipa favorita nu strica.O nedreptate in plus fata de alte sportive strica. Vor abandona mai multe anul viitor, vin altele din urma ce cu greu vor intelege ce e de facut pentru a ajunge favorite,stelute si favorizate. Intr-o tara in care inotul e asa de putin cunoscut,voi ziaristii atat aveti de spus?Sa aduceti in lumina o situatie ce nu poate fi verificata mi se pare fara sens.Cine mai are scrisoarea?Exista parinti ce au depus plangere? Despre imn...eu am auzit imnul Romaniei si un cantec in limba maghiara.Nimeni nu a prezentat cântecul acela ca fiind un imn,asa incat foarte multi au ascultat fara sa intelega ce e.Daca sunt legi ce reglementează difuzarea sa se aplice.

Comentează