SPORTURI  »  ALTELE  »  MEDALII

"Faliment" la MTS » Ministrul sportului anunţă: "Nu mai avem bani, s-au câştigat foarte multe medalii"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 13 iunie 2017 18:59

Ministrul tineretului şi sportului, Marius Dunca, a declarat că ministerul pe care îl conduce a rămas fără bani după ce sportivii români au câştigat medalii.

Marius Dunca susţine că prioritatea ministerului rămân federaţiile olimpice, însă în acelaşi timp doreşte să susţină dezvoltarea federaţiilor neolimpice. 

"Nu mai avem bani în perioada aceasta pentru că au fost câștigate foarte multe medalii. Dar eu nu pot decât să mă bucur. Datoria și responsabilitatea mea este să fac bani ca să pot să premiez toți sportivii care merită și care reprezintă România.

Toate federațiile au luat medalii, și cele olimpice, și cele neolimpice. Solicitările sunt imense. Cele olimpice devin o prioritate pentru mine în calitate de ministru, iar pe celelalte le analizăm pentru că încurajează sportul de masă și ne dorim și acest lucru.

Chiar am încurajat toți președinții de federații să organizeze cât mai multe competiții internaționale în țară. E o șansă uriașă să arătăm tuturor cum suntem noi, ca țară", a declarat Dunca, citat de Agerpres.

Citeşte şi:

Elisabeta Lipă adoptă modelul federaţiilor străine şi are încredere în canotorii români: "Am speranțe de rezultate bune la Tokio!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
307359783055630
Alexandru Perpelea  •  13 Iunie 2017, 21:36

INCEPE TURNEUL FINAL DE RUGBY U18 ORGANIZAT DE CS OLIMPIA 17-24 06 2017 OLIMPIA NU POATE SA ASIGURE NIMIC ,NICI APA ,AVEM PROCEDURI ,ECHIPAMENT LIPSA, ULTIMA ACHIZITIE 2012,VORBIM DE SPORT DE PERFORMANTA , SA FIM SERIOSI ........RUSINE ! cs olimpia campioana pe MUNTENIA !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează