SPORTURI  »  ALTELE  »  FOTBAL AMERICAN

Fotbal american în România

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 aprilie 2008 00:00

Ieri, pe stadionul de rugby din complexul studenţesc Tei, a avut loc prima partidă de fotbal american din România. Formaţia românească Warriors Bucharest a pierdut în faţa moldovenilor de la Barbarians Kishinev. Partida a semănat mai de grabă cu un meci de la începutul secolului trecut din punctul de vedere al condiţiilor. "Nu avem bani, sperăm să găsim sponsori pentru a încerca să facem performanţă pe viitor. Oricum e bine că jucăm şi aici, chiar dacă nu sînt condiţii extraordinare", a mărturisit unul dintre jucători. Românii sînt hotărîţi ca pe viitor să înfiinţeze şi o ligă de fotbal american. "Dacă vom strînge bani, vom încerca să punem bazele unei ligi. E un sport foarte frumos şi sper să apară tot mai mulţi fani. Cei din Republica Moldova practică fotbalul american de aproape zece ani, e normal să fie mai buni şi să ne bată", a declarat la final unul dintre jucătorii români.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (52)
 •  11 Decembrie 2011, 19:00

la cat mai multe jocuri baieti...si sa castigam. numarul fanilor devine din ce in ce mai mare. credeti-ma. trecand de varsta de performanta...as vrea sa intreb cum poti deveni arbitru de forbal amercian in romania? astept raspunsuri pe [email protected]

 •  22 Aprilie 2008, 01:06

Nu suntem prima tara europeana care adopta acest sport, faptul ca nu s-a auzit la noi de NFL Europe este datorat lipsei echipelor romanesti. Dupa cum zicea si mada nu avem nici un sport national, nu inteleg dc judecati atat acest sport daca nu stiti despre ce este vorba. Go Go Go Stars!!! Warriors!!! Sharks!!! Sevens!!!

 •  21 Aprilie 2008, 22:20

ba ce de-a cretini aici...ziceti voi un sport inventat de romani care se practica in Romania...oina???=))nu prea vad...bassebalu inventat de americani...basketball a fost inventat de un canadian...football de englezi....handball se juca din cele mai vechi timpuri...tennis tot in Marea Britanie...de ce pe astea le-am putu lua de bune?si fotbalul american nu??vorbiti si voi degeaba...ramaneti voi cu Liga 1 Burger...unde se injura toti si is numai scandaluri...si numa niste hoti...GO SEVENS!!!!!!!

Vezi toate comentariile (52)
Comentează