SPORTURI  »  ALTELE  »  KICKBOXING

foto Sadic! Benny Adegbuyi, făcut KO de Jamal Ben Saddik, în main event-ul galei Glory Kickboxing 81

Benny Adegbuyi a fost făcut KO de Jammal Ben Saddik / Captură Pro Arena +10   FOTO
Benny Adegbuyi a fost făcut KO de Jammal Ben Saddik / Captură Pro Arena

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 august 2022 23:36 / Actualizat duminica, 21 august 2022 00:25

Românul Benny Adegbuyi (37 de ani) a fost învins, sâmbătă seara, de către belgianul cu origini marocane Jammal Ben Saddik (31 de ani), în main-event-ul galei Glory Kickboxing 81 de la Dusseldorf.

În cea de-a 43-a confruntare disputată la profesioniști, Benny Adegbuyi a fost făcut KO încă din prima rundă. 

Meciul-revanșă s-a încheiat după ce românul a fost trimis la podea printr-o lovitură fulgerătoare, arbitrii declarându-l învingător pe Jamal Ben Saddik.

+6 FOTO

Jamal Ben Saddik, printre cei mai valoroși luptători din Glory

Reprezentantul României ar fi trebuit să îl înfrunte pe Jamal Ben Saddik încă din octombrie 2021, într-o revanșă, dar marocanul a fost mutat în main-event-ul „Glory Collision 3”, unde a înfruntat un alt „colos”, pe Rico Verhoeven. Tot atunci, în cadrul aceleiași gale, Benny Adegbuyi fusese învins prin KO de croatul Antonio Plazibat.

Jamal Ben Saddik este unul dintre cei mai populari și de succes luptători Glory. Belgianul cu origini marocane este al doilea clasat în ierarhia luptătorilor Glory la categorie grea. 

De numele său se leagă și unele controverse. În 2021, a fost arestat de poliția belgiană în timp ce se afla acasă, la Antwerp, sportivul fiind suspectat la acel moment de apartenență la o organizație criminală.

Citește și alte știri din sport: 

VIDEO Încă un AUR pentru România la Europenele de la Munchen! Cătălin Chirilă, campion la canoe simplu + Prima reacție: „M-am gândit la domnul Ivan Patzaichin”

Cum l-a felicitat marele Phelps pe David Popovici: „De mic îmi doream să mă cunoască cineva atât de important”

Bernadette Szocs, victorie de colecție în fața legendei de 59 de ani + românca s-a oprit în „sferturi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
propaganda
propaganda  •  21 August 2022, 18:50
Postat de gazetadetumbe pe 21 August 2022, 10:25

Sau,ca sa intelegem si mai bine diferenta de clasa,revedeti cum l-a batut Aerts pe Saddik,olandezul avand la acel moment 42(!!!!!) de ani.

Pana la proba contrarie, te lasam sa crezi ce vrei! Ben Saddik a pierdut si la Ghita in 15 secunde dar era tanar pe atunci. Federer pierdea la Sampras, asta inseamna ca Sampras era mai bun? Ben Saddik sau Rico sunt mult mai buni azi decat in trecut. Mai mult respect pentru generatiile noi, sportul a evoluat enorm. Tyson nici nu avea alonja...

gazetadetumbe
gazetadetumbe  •  21 August 2022, 10:25

Sau,ca sa intelegem si mai bine diferenta de clasa,revedeti cum l-a batut Aerts pe Saddik,olandezul avand la acel moment 42(!!!!!) de ani.

Joe2022
Joe2022  •  21 August 2022, 09:54
Postat de propaganda pe 21 August 2022, 03:00

Pai era de asteptat, pentru prima oara dupa multi ani Beni a iesit din top 3 mondial. E pe 5. Belgianul-marocan e pe 2 si o sa ii dea o corectie si lui Rico. Felicitari Beni si poate ar fi timpul sa te retragi! Dai spre 40 de ani. ala are 30. Ca pierzi din prima sau a treia, tot acelasi lucru e. La k1 si la grei se pierde desi prin ko. Imaginati-va ca aici lovesti si cu piciorul.

Rico nu e Benny :)))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează