SPORTURI  »  ALTELE  »  INEDIT

FOTO Fără discursuri motivaționale! Un antrenor are o metodă inedită pentru a-și mobiliza jucătorii: terapie cu pupici :)

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2016 18:56

Dacă antrenorii obișnuiesc să le arate filmulețe motivaționale jucătorilor înainte de meciuri sau să le țină discursuri, un tehnician din SUA are o strategie inedită.

Tom Herman, antrenor al echipei de fotbal american ce aparține de Houston University, își sărută pe obraz toți jucătorii înaintea meciurilor.

Există două metode pentru a-ți motiva jucătorii. Prin dragoste sau prin frică. Pentru mine, dragostea câștigă de fiecare dată”, și-a explicat Tom gestul.

În plus, metoda lui face parte dintr-un program derulat de Universitatea din Houston care studiază nevoia bărbaților de a primi afecțiune.

Houston University evoluează în Divizia 1 a NCAA, campionatul național al echipelor care provin din colegiile și universitățile americane.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează