SPORTURI  »  ALTELE  »  DECIZIE

FOTO Verdict în cazul Oscar Pistorius » Atletul a fost găsit vinovat pentru ucidere din culpă!

Foto: Reuters +1   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 12 septembrie 2014 13:47

Campionul paralimpic la atletism Oscar Pistorius a fost găsit vinovat pentru ucidere din culpă, după ce şi-a împuşcat mortal iubita, Reeva Steenkamp, anul trecut, în luna februarie, în propria casă.
Pistorius a fost trimis în judecată în luna martie şi a avut mai multe înfăţişări pînă acum, în toate susţinînd că este nevinovat şi că a fost vorba de o eroare.

Şedinţa în care judecătoarea Thokozile Masipa anunţă decizia poate fi urmărită liveVIDEO AICI!


UPDATE vineri 13:30
Pedeapsa sud-africanului va fi anunţată săptămîna viitoare. Acesta ar putea fi condamnat la cel mult 15 ani de închisoare. Nu există un minim de pedeapsă, astfel că Pistorius poate scăpa chiar şi cu o condamnare cu suspendare!

UPDATE vineri 11:21 Pistorius a fost găsit vinovat pentru ucidere din culpă!

UPDATE vineri, 11:10 Pistorius a fost achitat pentru posesie ilegală de muniţie, dar a fost găsit vinovat pentru că a descărcat o armă în public

UPDATE joi, 15:30 Judecătoarea a pus punct final zilei de azi, urmînd să comunice mîine verdictul. " Oscar Pistorius avut timp destul să reflecteze şi să se comporte rezonabil înainte de a trage. A fost neglijent. Era antrenat în folosirea armelor, trebuia să verifice bine înainte. S-a grăbit şi a acţionat cu prea multă forţă", a fost concluzia zilei, judecătoarea Thokozile Masipa lăsînd să se înţeleagă că înclină spre omor din culpă. Verdicul final se va da vineri.

UPDATE joi, 13:33 Pistorius a fost declarat nevinovat în cazul acuzaţiilor de omor

UPDATE joi, 13:05 Judecătoarea l-a declarat pe Oscar Pistorius nevinovat de crimă cu premeditare.

În faţa tribunalului s-au strîns mai mulţi protestatarii, care au afişat mesaje dure: "Putrezeşte în închisoare dacă eşti vinovat!"
633444-anc-pistorius-3034908c.jpg
633445-oscar-anc-3034815c.jpg

Citeşte şi:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
robdin2007
robdin2007  •  13 Septembrie 2014, 10:45

Poate lua de la amenda de la 15 ani teoretic, cea mai mare pedeapsa in Africa de Sud pentru ucidere din culpa a fost de 8 ani cu executare, dar 90% din pedepse sunt cu suspendare. La cum a judecat cazul judecatoarea ii va da o amenda si cateva ore de serviciu pentru comunitate

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  12 Septembrie 2014, 21:39

dupa cum estimam acum 2-3 zile, va primi maxim 10 ani de inchisoare.

jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  12 Septembrie 2014, 21:33
Postat de dorugo02 pe 12 Septembrie 2014, 18:59

Vrei sa devii liber financiar ? Joburi de criza – operatori online. Doar pentru cei care vor sa faca bani ! Afacere concreta , reala ! “Poți face bani sau poți găsi scuze. Dar nu le poți face pe amândouă în același timp.” Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! BONUS : Curs GRATUIT de afaceri interactive. Pentru a va oferi detalii, trimiteti ACUM textul "INFORMATII " la adresa de email: [email protected]

1. eram sa zic "..'mnezeii ma-tii". Ba, idiotule, cum iti permiti sa te lasi PROSTIT__? 2. daca vreau sa-mi omor maimutza, fac ca huidu-pistorius. Las impresia ca a fost un accident. 3. Si justitia va fi asa de cackadat, incat voi da IN CONTINUARE interviuri pe gsp.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează