SPORTURI  »  ATLETISM  »  PROCES

I s-a făcut rău la proces » Oscar Pistorius a suferit un şoc în timp ce se citea autopsia fostei sale iubite

Articol de - Publicat marti, 11 martie 2014 00:00 / Actualizat marti, 11 martie 2014 11:31

Lui Pistorius i-a venit să vomite în sala de judecată. Exact la mărturia medicului legist, care a dat detalii dure despre autopsia Reevei Steenkamp.

Ieri a fost ziua în care medicul legist care a efectuat autopsia fostei iubite a lui Oscar Pistorius a depus mărturie grafică în procesul în care atletul este acuzat de uciderea Reevei Steenkamp.

Campionul paralimpic a vomitat într-o găleată şi şi-a astupat urechile cu mîinile în timp ce Gert Saayman îşi prezenta concluziile medicale amănunţite despre moartea tinerei, care a fost ucisă anul trecut, în februarie, cu trei focuri de puşcă, în baia din locuinţa lui Pistorius.

Detaliile acestor concluzii foarte dure nu vor fi oferite presei, din respect pentru victimă şi pentru familia acesteia. A fost rugămintea specială a medicului, care a ţinut ca amănuntele să nu ajungă publice, în ciuda faptului că întregul proces este televizat.

"Să arăţi aşa ceva în public este împotriva bunei morale, mai ales că ele pot ajunge la copii şi la persoane vulnerabile", a spus Saayman.

Minimum 25 de ani
O altă mărturie interesantă s-a derulat vineri. Atunci Samantha Taylor, o fostă iubită a lui Oscar Pistorius, l-a descris pe acesta drept un om iute din fire, care purta mereu o armă de foc cu el. Samantha şi-a amintit de un moment în care atletul a tras cu pistolul într-un semafor, în timpul unui conflict cu nişte poliţişti.

Săptămîna trecută, Pistorius a susţinut că este nevinovat, adăugînd că a tras în fosta sa prietenă deoarece a confundat-o cu un răufăcător intrat prin efracţie în locuinţa sa. Procurorii însă încearcă să dovedească faptul că focurile fatale au venit pe fondul unui conflict între îndrăgostiţi. Dacă va fi găsit vinovat, Pistorius va primi o pedeapsă minimă de 25 de ani de închisoare.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
starlock
starlock  •  27 Martie 2014, 09:42
Postat de unico_biancorossi pe 11 Martie 2014, 11:20

zau ? cacatul asta paralitic ar trebui eutanasiat pe loc.

asr fi prea usor pt el ....

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Martie 2014, 11:21
Postat de lucell pe 11 Martie 2014, 09:57

Si oare dupa primul foc nu`ti dai seama ca e PRIETENA TA...a trebuit sa tragi de 3ori??Doar nu era imbracata in camuflaj sa nu o recunosti....asta si`a executat cu sange rece partenera nu e niciun dubiu.

evident, este un criminal dement, umanitatea ar trebui gratulata cu extinctia acestui rebut.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Martie 2014, 11:20
Postat de dash.berlin pe 11 Martie 2014, 11:03

Sa putrezeasca in puscarie. Criminalii astia merita inchisi pe viata!

zau ? cacatul asta paralitic ar trebui eutanasiat pe loc.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează