SPORTURI  »  ALTELE  »  UFC

FOTO Poza care îi poate încheia cariera lui Conor McGregor » Ce au remarcat autoritățile americane

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021 09:35 / Actualizat miercuri, 15 septembrie 2021 11:07

Conor McGregor (33 de ani), vedeta din UFC, a intrat din nou în vizorul agenției americane antidoping USADA. 

Totul a plecat de la o fotografie postată de irlandez, cel mai controversat și cunoscut luptător din UFC, pe rețelele de socializare. Acesta apare la un chef cu doi prieteni, iar fanii au remarcat un detaliu ciudat.

Pe masă, în fața acestuia, se disting urme de pulbere albă, iar mulți dintre urmăritorii lui Conor McGregor s-au întrebat dacă nu cumva este cocaină. USADA ar avea aceeași dilemă.

Poza care îi poate încheia cariera lui Conor McGregor » Ce au remarcat autoritățile americane

În cazul în care va fi testat pozitiv, Conor McGregor riscă de la o lună de suspendare până la încheierea carierei

Conor McGregor, incident la MTV Video Music Award 

Conor McGregor și cântărețul Machine Gun Kelly (31 de ani) au fost la un pas de bătaie, chiar pe covorul roșu de la MTV Video Music Awards, gală organizată duminică, în Brooklyn.

Cu câteva momente înainte de startul ceremoniei de la Barclays Center, din Brooklyn, Conor McGregor a fost surprins în momentul în care se apropia violent de un grup de oameni din care făceau parte Machine Gun Kelly și iubita lui, actrița Megan Fox. 

A urmat un haos general. Cântărețul a fost scos din mulțime, iar mai multe persoane îi strigă: „Fugi! Fugi!”. Forțele de ordine au intervenit rapid și l-au extras pe Machine Gun Kelly din mulțime. McGregor s-a mulțumit doar cu un pahar golit în direcția oponentului de conjunctură. Festivitățile de genul MTV Music Video Awards și-au pierdut din popularitate. Ratingul lor este într-o scădere continuă, inclusiv cel al premiilor Oscar. Jurnaliștii de la Wasington Post iau în calcul inclusiv un conflict creat artificial, pentru a crește impactul evenimentului.

McGregor a fost campion la categoria pană și la categoria ușoară, fiind primul luptător din UFC care deține centuri la două categorii în același timp. Irlandezul a avut centura la categoria ușoară din noiembrie 2016 până în aprilie 2018, când a pierdut-o pentru că nu a mai luptat, dedicându-se familiei.

Citește și: 

Răducanu, Halep și Andreescu, campioane cu ascensiuni diferite » Cum au ajuns în vârful tenisului: doar canadianca și britanica au avut sprijinul federației

Ion Țiriac, elogiat de englezi: „Mai bogat decât Federer, s-a autointitulat playboy și iubește mașinile!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
chronic_6_0
chronic_6_0  •  16 Septembrie 2021, 09:58

Ce e pe masa ii poate incheia cariere. E zmeu cu toti sarmanii pe la evenimente, cand intra in ring il bate oricine. Poate ii mai rupe o data piciorul Poirier in runda a 4-a.

cirus11
cirus11  •  16 Septembrie 2021, 09:58
Postat de traian_v pe 15 Septembrie 2021, 15:12

Asta e cel mai *** articol EVER la gsp.ro. Este sare de bucatarie pe masa, care se foloseste traditional pentru buza paharelor de margarita si tot felul de combinatii cu tequila.

Poate da, poate nu, pahare de margarita nu vad, nici tequila, oamenii beau whisky

hmmmm
hmmmm  •  15 Septembrie 2021, 22:18

La cum arată camera, poate fi orice, mai puțin coca. Și mai zic de noi ca suntem nespălați! Cum o putea să trăiască în mizeria aia nu știu.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează