SPORTURI  »  ALTELE  »  DECLARAȚII

Gabriela Szabo, după depunerea candidaturii pentru preşedinţia COSR: "CV-ul mă recomandă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2016 18:04

Fosta atletă Gabriela Szabo şi-a depus azi candidatura la preşedinţia Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, declarând că îşi doreşte foarte mult să ocupe acest post şi consideră că CV-ul o recomandă în pentru funcţia de conducător al COSR.

"Sunt mândră că în spatele meu am un număr mare de campioni mondiali şi olimpici, poate sportivi uitaţi, dar trebuie să ne aducem aminte de trecut. Eu vin cu foarte multă energie să o pun în slujba sportului românesc, dar nu voi putea singură. Am nevoie de echipă, federaţii şi sportivi. Cel mai mare avantaj al meu este experienţa şi CV-ul. În plus am crescut în acest domeniu de la vârsta de 13 ani şi am trecut prin toate etapele. Îmi doresc din tot sufletul să devin preşedintele COSR, aşa cum mă recomandă şi CV-ul. Nu a fost o decizie grea, am cugetat la ea însă, dar având în vedere situaţia care s-a creat după Jocurile Olimpice am zis că este momentul să pun umărul la reforma sportului românesc", a spus Szabo, conform news.ro.

La depunerea candidaturii, alături de Gabriela Szabo s-au afalat mai mulţi oameni din sport, printre care fostul preşedinte al FR Handbal Cristian Gaţu, fostul pugilist Mihai Leu, fostul preşedinte al COSR, Alin Petrache, fosta gimnastă Monica Roşu şi fosta atletă Nicoleta Grasu.

Preşedintele Federaţiei Române de Scrimă, Mihai Covaliu, a devenit, miercuri, primul candidat care s-a înscris în alegerile pentru funcţia de preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, programate pe 15 noiembrie.

(Remus Dinu)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
itrobert
itrobert  •  15 Octombrie 2016, 09:04

"CV-ul o recomanda"... Eu as spune ca tocmai CV-ul n-o recomanda deoarece a alergat in loc sa mearga la scoala. Nu spun asta cu rautate, dar in Romania sunt foarte putini fosti sportivi care se pot lauda cu o pregatire academica. Cred in sinea mea ca se doreste o persoana cu pregatire academica, dar poate visez eu...

1250764954938998
Frozen Effe  •  14 Octombrie 2016, 22:15
Postat de dreak pe 14 Octombrie 2016, 21:18

Pai ati fost si ministra, dna Szabo ! Si in aceasta calitate, n-ati facut absolut NIMIC pentru sportul romanesc !

exact..... ea nu-si doreste decat.....continuitate ( ca e la moda) in a face NIMIC .Nici nu cred sa-i fie prea greu vazand ce au facut predecesorii,.....oricum e mai bine decat nea Nicu Vlad care dupa ce-i sunt prinsi in masa dopati sportivii mai are curaj sa zica ceva.

dreak
dreak  •  14 Octombrie 2016, 21:18

Pai ati fost si ministra, dna Szabo ! Si in aceasta calitate, n-ati facut absolut NIMIC pentru sportul romanesc !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează