GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  FITNESS

GALERIE FOTO Andreja, imagini provocatoare după meci! Își compară fundul cu un Ferrari: „Nu-l poți ține în garaj!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 ianuarie 2020 13:30

Andreja Rituper (33 de ani), una dintre cele mai bune jucătoare de hochei pe iarbă din lume, vrea să urce în top și pe Instagram. 

Andreja a postat o serie de fotografii incendiare pe Instagram, în care își compara posteriorul cu un Ferrari. Este prima jucătoare slovenă de hochei pe iarbă care a prins un contract în afara țării. În 2014, frumoasa sportivă semna cu formația croată Zrinjevac.  

Rituper este o maniacă a fitnessului. Își petrece ore bune la sală în fiecare zi, apoi încarcă imagini de la antrenament pe rețelele de socializare. Formele ferme i-au atras porecla de „Bum Queen”. 

+17 FOTO

Cea mai controversată fotografie este însă de departe una făcută pe marginea unei piscine. În descrierea ei, Andreja a scris: „Nu poți ține un Ferrari în garaj toată ziua”. 

Vezi și: 

GALERIE FOTO Chicharito Hernandez, noul transfer al lui LA Galaxy » Iubita sa va face furori în America

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  25 Ianuarie 2020, 14:15

SUPEEEEEEEEEEEERB....DAR TOT PE EL SE....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează