SPORTURI  »  ALTELE  »  NFL

GALERIE FOTO New England Patriots a cîştigat Super Bowl XLIX şi a ajuns la patru trofee

FOTO:Reuters +9   FOTO
FOTO:Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 02 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 02 februarie 2015 16:45

Super Bowl, cel mai vizionat eveniment sportiv din SUA, a ajuns la a 49-a ediţie, iar New England Patriots a cîştigat marele trofeu, în faţa a 78.000 de fani şi a peste 140 de milioane de telespectatori.

New England Patriots a cîştigat la Glendale, Arizona, confruntarea cu Seattle Seahaws, scor 28-24.

Acesta a fost al patrulea trofeu cîştigat, după cele din 2001, 2003 şi 2004. Seattle Seahaws a ratat ocazia de a cîştiga trofeul doi ani consecutiv, după ce au cîştigat Super Bowl anul trecut, contra celor de la Denver Broncos.

Quarterback-ul celor de la New England Patriots, Tom Brady, aflat la echipă de 15 ani, a fost pe teren la toate cele patru trofee cîştigate de formaţia sa. Acesta i-a egalat la numărul de trofee pe alţi doi jucători celebri, Joe Montana şi Terry Bradshaw.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
patriotforlife
patriotforlife  •  02 Februarie 2015, 19:33
Postat de gotal pe 02 Februarie 2015, 14:23

Nu pot intelege ultima schema. Era simplu. 26 de secunde, 3 faze de atac; si alegi la 1 yard sa pasezi cand nici nu e spread-formation?! Cea mai proasta alegere posibila. Si cat speram sa piard Patriots...oricum mi-a placut mai mult SB acesta fata de precedentele 2.

Malcom Butler a anticipat perfect ca WR celor din Seattle va face un ,,slant move" si a atacat mingea. Plus ca la prinderea norocoasa a lui Kearse a jucat perfect. Oricum Seahawks trebuia doar ,,feed the beast mode". De 2 ani asteptatam sa-l vad pe Sherman plangand. Oricum TB12 e cel mai bun QB din istoria sportului. GO PATS

gotal
gotal  •  02 Februarie 2015, 14:23

Nu pot intelege ultima schema. Era simplu. 26 de secunde, 3 faze de atac; si alegi la 1 yard sa pasezi cand nici nu e spread-formation?! Cea mai proasta alegere posibila. Si cat speram sa piard Patriots...oricum mi-a placut mai mult SB acesta fata de precedentele 2.

dragosh_aston
dragosh_aston  •  02 Februarie 2015, 13:32

Si asta dupa un "catch" ( nu mi se pare ca suna bine sa traduci in "prinzatura" sau cv de genul) incredibil a lui Kearse, care amintea de catch-ul lui David Tyree si cel al lui Mario Manningham care au dus la ambele infrangeri din Superbowl a lui Tom Brady in fata celor de la New York Giants. Si apoi dupa un "run" a lui Lyinch mingea era pe linia d 1 yard. Aveau si time-outuri si 3 "plays" Seattke si in loc sa-i inmaneze mingea lui Lynch (probabil cel mai bun running back din liga), o arunca si e interceptata de un rookey al celor de la New England. Toata lumea spune ca e una din cele mai rele play call-uri din istoria superbowlului. Na poftim arti

Vezi toate comentariile (7)
Comentează