SPORTURI  »  ALTELE  »  SNOOKER

GALERIE FOTO Spectacol la București: peste 3.000 de oameni i-au aplaudat la scenă deschisă în această seară pe Ronnie O'Sullivan şi Stuart Bingham!

Articol de , - Publicat sambata, 21 noiembrie 2015 21:40

Atmosferă de gală în această seară la Circul Globus din Bucureşti. Chiar dacă porţile de acces se deschideau la ora 18:00, sute de fani au venit la eveniment cu mai bine de două ore înainte ca acesta să înceapă.

Pe lîngă cei din Bucureşti, la evenimentul de snooker numărul unu din România au venit şi persoane din Cluj, Timişoara sau Craiova.

Omul de afaceri Adrian Thiess, cel care a adus Barcelona în România în 2012, a ajuns la un acord cu cei doi sportivi să participe la un supermeci demonstrativ şi chiar aşa a fost. Primul care a intrat în arenă a fost campion mondial en-titre, Stuart Bingham. A făcut turul de onoare în aplauzele celor prezenţi.

Apoi annoucerul l-a prezentat ca la un meci de gală pe "The Rocket". De cinci ori campion mondial: 2001, 2004, 2008, 2012, 2013, cu 27 de turnee de puncte cîştigate şi nu mai puţin de 38 internaţionale, fost numărul unu mondial, Ronnie O'Sullivan a intrat în arena circului.

 

Momentul în care "The Rocket" pătrunde în arena Circului la demonstrativul fabulos cu Stuart BinghamO'Sullivan: "E cel mai frumos moment! A fost fantastic!" (y)http://bit.ly/1I3zjDQ

Posted by Gazeta Sporturilor on 22 Noiembrie 2015

"A fost un eveniment pe care publicul din România nu-l va uita niciodată. Bucureştiul a fost gazdă pentru doi campioni mondiali şi sînt fericit că peste 3.000 de persoane au umplut în această seară pînă la refuz cupola Circului Globus.

Un eveniment special la care am muncit încă din august şi sînt bucuros că oamenii au plecat acasă cu o amintire! Îmi doresc din tot sufletul să mai am ocazia să aduc echipe de top sau sportivi ultra-cunoscuţi la Bucureşti!", a declarat pentru GSP.RO, Adrian Thiess organizatorul meciurilor demonstrative dintre Ronnie O'Sullivan şi Stuart Bingham!

Duelul dintre O'Sullivan şi Bingham a început în forţă cu două frameuri realizate de Stuart, dar Ronnie nu s-a lăsat mai prejos şi-a egalat imediat. După pauză am avut parte de acelaşi deznodămînt. Bingham a făcut rapid 4-2, dar O'Sullivan l-a egalat din nou pe compatriotul său, iar în decisiv şi-a trecut în cont ultimul frame şi victoria în primul meci demonstrativ jucat la Bucureşti.

"E cel mai frumos moment de după Campionatul Mondial. A fost fantastic, locul acesta a arătat incredibil şi cred că a găzduit unul dintre cele mai tari evenimente. Sînt sigur că la anul ne vom revedea tot aici, în luna octombrie 2016, atunci cînd Bucureştiul va găzdui un superturneu la care vă aştept în număr cît mai mare", a declarat Ronnie O'Sullivan la finalul meciului, fiind aclamat minute în şir de spectatori.

GSP.RO a fost primul site din România care a anunțat că după un demonstrativ de senzație la Bucureşti, Capitala e la un pas să organizeze un alt eveniment de calibru!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  22 Noiembrie 2015, 00:21

Romania nici nu ar trebui sa lipseasca de pe harta celor care organizaza turnee profesionijte de snoooker. Sa speram ca vom mai avea nopti frumoase cum a fost cea din seara asta. Sali de disputare a turnelor se pot amenaja foarte frumos cele 2 mari sali ale Romaniei: Sala Polivalenta si Sala Palatului. Haijdeti sa aducem toti campioni la bucuresti si sa nu mai avem prilegiu de a-i chema ca sa-i platim ci sa vina ei la turneu. Sper ca dna lipa care este minstra sportului sia dezvoltari se va gandi la treaba asta, lafel si tot cabinetu ciolos.

fangigi
fangigi  •  21 Noiembrie 2015, 23:43

Nici o vorba despre celebra arbitra Michaela Tabb, pacat!

bvd_magheru
bvd_magheru  •  21 Noiembrie 2015, 21:59

Dupa cum v-am mai spus de atitea ori eu am fugit de parintii vostri in 90 . Am aterizat direct la heatrow pe 21 iulie 1990 . Pe vremea aia totul era englezesc . Nu exista nici un est european . Mobila oriunde te duceai mirosea a english leather iar jaguar-ul ca si dunlop-ul. slazinger, se produceau in Anglia . Pe vremea aia nu exista digital tv si aveam doar 4 televiziuni. ITV , CHANNEL 4, BBC 1 si 2 . cum dechideam televizorul HOP si papagalul ala de . Jimmy White care ii zdrobea pe toti pina in finala sau mai bine zis pina dadea nas in nas cu stephen hendry . Apoi devenea looser.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează