SPORTURI  »  ALTELE  »  INEDIT

„Filmez 3 ore pe zi” » Giovanni Becali se pregătește să scoată un film despre viața lui

Articol de - Publicat luni, 20 noiembrie 2023 14:24 / Actualizat luni, 20 noiembrie 2023 14:24

Impresarul Giovanni Becali (71 de ani) a dezvăluit că este protagonistul unui proiect inedit: un film despre viața lui.

Agentul a dat detalii despre viitorul film, dezvăluind ce perioade ale vieții sale vor fi acoperite și că ideea nu a fost a lui.

„Unii zâmbesc strâmb și strepezit acum” » Ode pentru Burleanu de la un politician cu nume: „O victorie a viziunii și perseverenței. Echipa FRF a rezistat unui tsunami de insolențǎ”
ROMÂNIA
„Unii zâmbesc strâmb și strepezit acum” » Ode pentru Burleanu de la un politician cu nume: „O victorie a viziunii și perseverenței. Echipa FRF a rezistat unui tsunami de insolențǎ”

Giovanni Becali lucrează la un film despre viața lui

„Deocamdată am început filmul meu «Giovanni», care va reprezenta toată viața mea. Am un contract de exclusivitate cu o firmă și nu am voie să spun. Filmul se va numi «Don Giovanni», va reprezenta adolescența mea, activitatea mea și maturitatea.

Vor fi mai mulți actori, 3, care vor juca toate aceste faze din viața mea. De la bilete vândute la Patria și așa mai departe,  apoi plecarea în Occident și apoi va fi despre mine în lumea fotbalului.

E făcut de cei mai buni regizori și scenariști români. Ideea a venit dinspre ei, apoi am vorbit cu soția, cu copiii, au acceptat mai greu pentru că în film va fi viața mea cu toate relele și bunele pe care l-am făcut. Va avea 3 ore și jumătate, două serii. Îl vor vedea și francezii, și italienii, cum se face .. Vom vedea rezultatele. Filmez în fiecare zi câte 3 ore. Până de Paște au ce să scoată de la mine”, a spus Giovanni Becali, potrivit Fanatik.

Giovanni Becali: „I-am pus cuțitul la gât călăuzei. Germania m-a făcut cine sunt”

Invitat la „Prietenii lui Ovidiu”, în august 2020, Giovanni Becali a povestit cum a fost la un pas să intre în celebrul clan Camorra din Napoli, dar și cum a fost prins trecând Dunărea când i-a pus cuțitul la gât călăuzei.

Giovanni, ai avut o viață agitată.
 - Eu am avut curaj în viață! Am trecut Dunărea să mă duc în Occident. Să cunosc viața! Să ajung la Turnul Eiffel, la Arcul de Triumf, la Moulin Rouge, la Folies Bergère... Citeam și eu.

- Dunărea cum ai trecut-o?
 - E o poveste... M-au prins la Zagreb! Pe timpul ăla, România avea o înțelegere cu sârbii că orice fugaci se dădea înapoi pentru 500 de kilograme de carne. Dunărea am trecut-o cu cauciucul. Cu băiatul unui ambasador, consul. Am plătit prima dată 30.000 de lei ca să trecem și călăuza ne-a dat în primire. Ne-a dat cinci zile de arest la Reșița, apoi ne-a pus liberi și ne-a dat și-o amendă.

- Dar n-ați renunțat
. - A doua oară ne-am întâlnit cu aceeași călăuză care nu făcea decât asta... O serie trecea, o serie o dădea în primire. O preda! Lucra cu oamenii. A doua oară l-am ținut cu cuțitul la gât și ne-a trecut pe partea cealaltă. Dacă ne prindea, făceam pușcărie toți.

- Prin Bulgaria ce afaceri ai făcut? 
- Bișniță doi ani. Ovidiu, eu sunt crescut între Patria și Lido, între Patria și Ambasador, între Patria și Athénée Palace. Sunt crescut pe Franklin. Dezvoltarea mea s-a produs în Germania... Intelectuală și civică. Viața pe care o aveam nu avea viitor... În Germania, cu tupeul meu am ajuns să progresez.

- Ai cerut cetățenie parcă?
 - Da, dar mie nu mi-au dat-o. Am cerut-o de mai multe ori și m-au amânat. Renunțasem la cea românească pentru cea germană, dar n-am primit-o. Stoica de la PNL mi-a dat cetățenia română înapoi. Soția și fetele mele au cetățenie germană. Două fete sunt acum la Londra, iar o fată de-a mea este aici, cu mine. Tot neamul nostru are numai fete, doar Victor are un nepot băiat. Când mergeam la nunți, toți trei mergeam ca arabii și fetele după noi.

Clanul Camorra avea gânduri frumoase cu mine. Să mă îmbrace, să vorbesc frumos, adică să fiu un domn, după aia urmau alții ce au de făcut. Noi când am trecut în Italia am furat o mașină și n-am mai oprit-o până la Napoli. Cu contractul, cu astea. Aventuri! 

- Giovanni Becali, fost impresar

  • Ioan Becali (70 de ani) a fost primul agent de jucători din fotbalul românesc, intrând pe piață după 1989, împreună cu fratele său, Victor Becali. În 2006 a fost președinte și acționar al clubului Dinamo.
  • În martie 2014, Ioan Becali a fost condamnat la 6 ani și jumătate de închisoare în „Dosarul Transferurilor” pentru deturnare de fonduri, fals în acte și înșelăciune. A fost eliberat condiționat din Penitenciarul Jilava la începutul lunii mai 2018, după ce a ispășit aproape 3 de închisoare.
  • A fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 7 ani şi 4 luni închisoare, în dosarul în care este acuzat că i-a dat mită judecătoarei Geanina Terceanu. Din pedeapsă i s-au scăzut 2 ani și 6 luni executați în precedenta condamnare.

Citește și: 

„Ne-a rămas varianta a doua” » Fostul campion al României, despre noua ordine de la națională și secretul calificării: „Un moment de cotitură”

„Hai să-i dăm un wild-card, o să devină cel mai mare jucător din lume” » Povestea memorabilă a turneului jucat de adolescentul Novak Djokovic la București. Dezvăluiri după 20 de ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
69gato
69gato  •  20 Noiembrie 2023, 21:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Newman
Newman  •  20 Noiembrie 2023, 18:44

Nu pierde timpul cu filmarile.Recupereaza filmarile din inchisorile pe unde ai fost inchis(Bogota,Jilava) si o sa ai ani de filmari, nu ore!

Newman
Newman  •  20 Noiembrie 2023, 18:39

Nu mai pierde timpul cu filmarile.Recupereaza filmarile din inchisprile Bogota si Jilava si filmul este gata!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează