SPORTURI  »  ALTELE  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Care sunt cele 3 lucruri pe care le-ar schimba Daniel Ghiță în România

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 martie 2019 13:55

Daniel Ghiță a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live. Sportivul a fost pus în situația de a-și imagina că poate schimba 3 lucruri în România. Mai jos, rezultatul jocului. 

 

 

„Nu poți face nimic în 3 zile, nici într-un an. În primul rând aș face insfrastructura țării, apoi aș deschide uzine și industrie românească, condusă în întregime de români.

Aș da locuri de muncă tuturor. Nu aș acorda ajutor social celor care stau la cârciumă și beau. I-aș trimite la muncă. 

Vorbind de agricultură. Oamenii de la țară au dus tradiția din tată în fiu. Plantând cu sapa, cazmaua, a venit acum tehnologia și le-a luat munca.
Ar trebui să facem niște lecții suplimentare pentru oamenii ăstia, să îi integrăm, să învețe altceva, strungerie, zidărie, lucruri de bază. Nu în învață nimeni”, a declarat Ghiță la GSP Live

Vezi și: 

GSP LIVE // VIDEO Daniel Ghiță la Exatlon? » Reacția exclusivă a luptătorului: „E o competiție sportivă în regulă!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  31 Martie 2019, 19:01

Omul suderă de deficit de atenție...Ghiță mi-a plăcut când îl vedeam că se antrena singur în Parcul IOR din sectorul 3 și era modest. Am zis hop-ciudat, când s-a certat cu Sora pentru că vărul l-a atacat că este violent. Am fost uimit să văd cum a pus la un anumit moment stăpânire pe protestele din Piața Universității, dar am fost șocat să aflu că era înrolat în partidul lui Ghiță și prezenta uniforme pentru un afacerist securist și marioneta lui, Diaconu, care și-a păcălit nevasta gimnastă să lanseze o carte eveniment în campania electorală

 •  31 Martie 2019, 15:02
Postat de Traian Leuca pe 31 Martie 2019, 14:29

" Aș da locuri de muncă tuturor. " " Plantând cu sapa, cazmaua, a venit acum tehnologia și le-a luat munca." Tare deştept mai eşti băiete! Păcat că nu faci parte din guvernul PSD!

Vrea optiunea de a da de munca toturor, daca e realizabil sau nu e alta poveste. Taranul roman e obisnuit sa dea din sapa, a venit vremea utilajelor care fac munca taranilor iar taranii au ramas cu ajutorul social. Nu ai muncit in viata ta sau de ce esti atat de consternat?

309589513244229
Traian Leuca  •  31 Martie 2019, 14:29

" Aș da locuri de muncă tuturor. " " Plantând cu sapa, cazmaua, a venit acum tehnologia și le-a luat munca." Tare deştept mai eşti băiete! Păcat că nu faci parte din guvernul PSD!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează