ALTELE  ·  GSP LIVE

GSP LIVE / VIDEO Copilul tău face fotbal? Vezi o lecție inedită de pedagogie ca să-ți dai seama dacă fiul tău are sau nu personalitate: “Doar unul dintre copii era serios”

Vineri, 01 Februarie 2019

Ilie Drăgan, antrenor și fost candidat la șefia FRF în 2018, a fost la emisiunea GSP LIVE unde a vorbit despre o nouă filosofie de antrenament la nivel juvenil.

„Ieri am avut un antrenament și am jucat fotbal 6 contra 7. Am făcut 3 meciuri de câte 20 de minute. Cine câștigă două din trei meciuri are foarte bine. După primul meci era o diferență de scor, am întrerupt și le-am spus că au câștigat. După al doilea meci, aceeași echipă care a pierdut primul meci a spus să începem al treilea meci, că nu mai au nicio șansă. Le-am spus să punem o miză mai mare. Au pierdut și al treilea meci.

Ce credeți că fac acei copii care au un avans mare pe tabelă? Își desconsideră adversarul. N-am intervenit ca să văd comportamentul lor. Am văzut la echipa câștigătoare că toți cei 7 au tratat lucrurile neprofesionist. Driblau, trăgeau din orice poziție, încercau să umilească adversarul. Ce a făcut cealaltă echipă? Ceilalți erau frustrați, încercau să caute scuze, au refuzat să mai alerge. Doi s-au luat la ceartă.

Noi considerăm că asta e normalitatea, dar până la urmă cine rezistă? A existat un singur copil care n-a făcut ca restul colegilor ieri. În drum spre vestiar, unul dintre băieți le spune celorlalți: «L-ai văzut pe Alin? El tot continua să joace serios, își dorea să dea goluri. Noi luam totul la mișto». Spuneau că el e anormal pentru că era așa cum gândea el. I-am chemat în vestiar și le-am vorbit despre acest subiect. Le-am spus că așa se întâmplă și în societate. Unii dintre ei și-au dat seama că n-au făcut bine că tratau fotbalul la misto”, a declarat Ilie Drăgan la GSP LIVE.Fetele de la Total Dance Center, pe scenă la Românii au Talent. Coregraful este judecat pentru abuz sexual. Reacția lui Florin Călinescu

Libertatea

Comentarii (2)

delphy08  •  01 Februarie 2019, 15:27

A ajuns un aerian sa vorbeasca despre personalitate si pedagogie in fata copiilor si sa ne explice ,,noua filosofie ,,in fotbal la copii .Cat de penibil poti sa fii ,cand te bagii tu sa candidezi si obtii doar votul tau,apoi ne vorbestii despre filosofie in fotbalul juvenil...Toti habarnistii fac pe interesantii si ne explica ce si cum sa facem ..RUSINE !!!

Domnul Gabriel Dutu  •  01 Februarie 2019, 14:34

Buna ziua! Însă Domnul Drăgan, prin decizii de arbitru putea echilibra situația ! Și eu sunt antrenor de fotbal, antrenez o grupa de juniori la cea mai mare academie de fotbal pt copii și juniori din Elveția și pt a nu trăi astfel de momente in cadrul antrenamentelor, pt a-i face pe copii sa nu-și piardă interesul pt fotbal, pt a nu le da motive de frustrare, etc i-au decizii împotriva echipei care domina jocul încercând astfel sa dau mereu senzația de echilibru! In alta ordine de idei, in cadrul meciurilor de antrenament, echipele trebuiesc schimbate mereu pt a observa care copilași leagă mai bine relații de joc intre ei... Sunt multe de discutat și foarte multe situații de rezolvat in cadrul unei echipe de copii... Cu stima...

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA

Turneul de la Doha

Digi2
13:00 Fotbal, La Liga

Osasuna - Granada

Digi 3
13:30 Fotbal, Serie A

Genoa - Lazio

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Bielefeld - Hannover

Digi 4
16:30 Fotbal, Liga 1

Gaz Metan - Dinamo

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
16:30 Fotbal, Liga 1

Viitorul - Academica Clinceni

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
16:30 Fotbal, Liga 1

Astra - Sepsi

Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
19:00 Fotbal, Serie A

Roma - Lecce

Digi 3
19:30 Fotbal, La Liga

Getafe - Sevilla

Digi 2
20:00 Fotbal, Liga 1

Universitatea Craiova - CFR Cluj

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A

Inter - Sampdoria

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, La Liga

Atletico Madrid - Villarreal

Digi 3
22:00 Fotbal, Ligue 1

PSG - Bordeaux

Digi 4
Program TV complet

Liga 1