ALTELE  ·  GSP LIVE

GSP LIVE / VIDEO S-a reaprins războiul Cătălin Moroșanu - Daniel Ghiță: „Mai are puțin și moare în umbră” + Replica a venit imediat

Miercuri, 04 Septembrie 2019

Cătălin Moroșanu (35 de ani) a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP LIVE și a vorbit despre rivalitatea cu Daniel Ghiță (38 de ani). 

Cătălin Moroșanu l-a ironizat pe rivalul său, Daniel Ghiță: „El și-a făcut revenirea cu doi moși, cu Dzevad Poturak și Petr Vondracek, doi moși care aveau 40 și ceva de ani, fratele meu! Ăia veneau de la mici și bere!”.

Întrebat dacă ar fi dispus să se întâlnească public cu Daniel Ghiță pentru a lămuri situația dintre ei, Moroșanu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Niciodată. Chiar nu vreau să îi dau lui valoare. El mai are puțin și moare într-o totală umbră”.

Cum ar arăta o luptă Moroșanu-Ghiță 

Daniel Ghiță a fost făcut knock-out de către turcul Gokhan Saki, în urmă cu șase ani, iar Cătălin Moroșanu promite că într-o posibilă luptă îl va învinge folosind aceeași tehnică.  

„Să își amintească meciul cu Gokhan Saki, să se gândească când își lua pumnii ăia și toate loviturile într-un mod constant. Eu voi fi în fața lui ca Gokhan Saki. Avem aceeași înălțime, aproape același stil de luptă. Așa își va lua KO de la mine, dacă vreodată o să mă lupt cu el. Când o să mă vadă pe mine să își amintească că eu sunt Gokhan Saki. Cum și-a luat de două ori, o să își ia bătaie și de la mine dacă vreodată o să se lupte cu mine”, a spus Cătălin Moroșanu, la GSP LIVE. 

Ghță a cerut 100.000 de euro să se lupte cu Moroșanu

Totuși, șansele ca această luptă să se realizeze sunt foarte mici. Cătălin Moroșanu a dezvăluit că i-a propus acest lucru lui Daniel Ghiță, dar acesta ar fi cerut exagerat de mulți bani, aproximativ 100.000 de euro.

„În 2018, am fost primul care l-a ofertat: «Hai, Daniel, să ne luptăm!». El mi-a cerut o sumă foarte mare, cam în jur de 100.000 de euro. E foarte mult și e un subiect sensibil, pentru că e vorba doar de bani, la cât să ne înțelegem ca să putem lupta unul cu altul”, a spus Moroșanu.

Replica lui Daniel Ghiță

Daniel Ghiță a urmărit emisiunea și a dorit să îi răspundă lui Cătălin Moroșanu, printr-un mesaj.

„Nu îl atacă Ghiță. Rugăminte: să nu se mai victimizeze. Moroșanu, recunoaște că ți-e frică de mine!”, a fost mesajul lui Daniel Ghiță trimis pe pagina de Facebook a emisiunii. 

VEZI ȘI:

ROMÂNIA - SPANIA // VIDEO Cătălin Moroșanu știe cum îi putem învinge pe spanioli: „Eu toată viața m-am luptat numai cu uriași”Codruț Marta e de negăsit din 2012. Anunțul făcut acum, după 8 ani

Libertatea

Comentarii (7)

anti.cioban  •  04 Septembrie 2019, 23:57
Postat de magic4ever pe 04 Septembrie 2019, 14:19

Morosanu este un las....ii este frica sa lupte cu Ghita si sa isi incheie cariera cu o infrangere...Morosanu nu are nici sansa porcului de Craciun in fata lui Ghita:))

De chestia asta isi da seama orice om care are habar de kickboxing, din pacate Stucan s-a bagat total nepregatit in aceasta emisiune. Morosanu a rezistat in ring 24 de secunde cu Zimmerman, un baiat de altfel talentat dar al carui regim de antrenament inainte de galele din Romania consta in seri prin Bamboo samd. Acelasi Zimmerman a fost batut mar de Ghita in vreo 35 de secunde...

cneius  •  04 Septembrie 2019, 18:18

Mult zgomot pentru nimic !

Sirbu Cristea  •  04 Septembrie 2019, 16:11

bai nas stramb ;amintestete-ti de ce bataie ai luat la Chicago;ti se potriveste mai bine emisiuunea aia desantata cu viata la tara

Vezi toate comentariile (7)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:30 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
19:55 Fotbal, Europa League

Porto - Leverkusen

Digi 3, Telekom 3, Look Sport
19:55 Fotbal, Europa League

Gent - AS Roma

Digi 4, Telekom 2, Look Sport 2
19:55 Fotbal, Europa League

Bașakșehir - Sporting Lisabona

Telekom 4, Look Sport 3
22:00 Fotbal, Europa League

Sevilla - CFR Cluj

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Europa League

Ajax - Getafe

Telekom 3, Look Sport
22:00 Fotbal, Europa League

Arsenal - Olympiakos

Digi 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, Europa League

Manchester United - FC Bruges

Digi 2, Telekom 4, Look Spor 3
22:00 Fotbal, Europa League

Inter - Ludogoreț

Digi 4, Telekom 2
Program TV complet

Liga 1