SPORTURI  »  ALTELE  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Secretul din spatele succesului? Românul medaliat cu argint la Europene explică schimbarea radicală pe care a făcut-o: "Asta mi-a spus psihologul"

Ovidiu Ionescu
Ovidiu Ionescu

Articol de GSP - Publicat marti, 09 octombrie 2018 11:24

Românul Ovidiu Ionescu, 29 de ani, vicecampion european la Europenele din această toamnă, a intervenit prin Skype în timpul emisiuniI GSP Live.

Sportivul a explicat importanța pregătirii mentale în tenis de masă, vorbinde despre cum a ajuns să-și perfecționeze acest aspect. 

"Pregătirea psihologică e foarte importantă. Am lucrat intens în ultimul an cu un psiholog, iar acest lucru m-a ajutat în ultimul an. Mă ajută să iau unele decizii în timpul meciurilor. Mi-a spus că trebuie să văd fiecare minge ca la 0-0", a spus Ovidiu Ionescu, la emisiunea GSP Live

Tenisul de câmp, un alt sport în care aspectul psihic face diferența, se numără printre sporturile preferate ale lui Ovidiu Ionescu. Acesta a dezvăluit la GSP LIVE că e la curent mai mult cu clasamentele din "sportul alb" decât cu cele din sportul pe care îl practică. 

"Sunt fan înrăit al tenisului de câmp. Știu mai bine clasamentul de acolo decât cel de la tenis de masă.

Mai rar mă uit la fotbal. Merg pe stadioane, mai ales la Weder Bremen. Recunosc, sunt stelist. Dar s-au mai schimbat lucrurile în ultimpul timp", a spus Ovidiu Ionescu, la GSP Live. 

Ovidiu Ionescu - Prefer sa ma uit la tenis decat la ping pong from Gazeta Sporturilor on Vimeo.

Vezi și: 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close