ALTELE  ·  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Secretul din spatele succesului? Românul medaliat cu argint la Europene explică schimbarea radicală pe care a făcut-o: "Asta mi-a spus psihologul"

Ovidiu Ionescu
Ovidiu Ionescu

Articol de GSP - Publicat marti, 09 octombrie 2018 11:24

Românul Ovidiu Ionescu, 29 de ani, vicecampion european la Europenele din această toamnă, a intervenit prin Skype în timpul emisiuniI GSP Live.

Sportivul a explicat importanța pregătirii mentale în tenis de masă, vorbinde despre cum a ajuns să-și perfecționeze acest aspect. 

"Pregătirea psihologică e foarte importantă. Am lucrat intens în ultimul an cu un psiholog, iar acest lucru m-a ajutat în ultimul an. Mă ajută să iau unele decizii în timpul meciurilor. Mi-a spus că trebuie să văd fiecare minge ca la 0-0", a spus Ovidiu Ionescu, la emisiunea GSP Live

Tenisul de câmp, un alt sport în care aspectul psihic face diferența, se numără printre sporturile preferate ale lui Ovidiu Ionescu. Acesta a dezvăluit la GSP LIVE că e la curent mai mult cu clasamentele din "sportul alb" decât cu cele din sportul pe care îl practică. 

"Sunt fan înrăit al tenisului de câmp. Știu mai bine clasamentul de acolo decât cel de la tenis de masă.

Mai rar mă uit la fotbal. Merg pe stadioane, mai ales la Weder Bremen. Recunosc, sunt stelist. Dar s-au mai schimbat lucrurile în ultimpul timp", a spus Ovidiu Ionescu, la GSP Live. 

Ovidiu Ionescu - Prefer sa ma uit la tenis decat la ping pong from Gazeta Sporturilor on Vimeo.

Vezi și: La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1