SPORTURI  »  ALTELE  »  INEDIT

De la Larisa Iordache și Estavana Polman la Lindsey Vonn și Max Verstappen, imaginile de Crăciun ale vedetelor sportului

Larisa Iordache și prietenul ei, Cristian Chiriță Foto Instagram +18   FOTO
Larisa Iordache și prietenul ei, Cristian Chiriță Foto Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 27 decembrie 2023 19:28 / Actualizat miercuri, 27 decembrie 2023 21:32

Sportivii activi sau cei retrași, printre care campionul mondial la kaiac-canoe Cătălin Chirilă, canotoarea campioana mondială Magdalena Rusu, fostele gimnaste Cătălina Ponor și Larisa Iordache sau piloții de F1 Max Verstappen, George Russell și Valtteri Bottas, au împărtășit imaginile preferate de la Crăciunul 2023

Unii abia au venit din cantonamentele lungi, precum membrii lotului olimpic de canotaj, iar primul lucru pe care l-au făcut a fost să meargă acasă, să-și vadă rudele și să fie împreună de Crăciun, dar și pentru restul Sărbătorilor de iarnă.

Alții și-au întrerupt câteva zile antrenamentele, înainte de a le relua sau de a pleca spre vreo competiție. Cei retrași din activitate și-au aranjat la rândul programul astfel încât să aibă un brad frumos împodobit în zilele finalului de an.

Ilustrate de Crăciun cu bradul împodobit

Campionul mondial la 500 m de anul acesta, Cătălin Chirilă, a postat o imagine cu bradul pe fundal alături de soția sa, Mihaela. Cei doi s-au căsătorit în luna septembrie, după ce Cătălin formulase cererea chiar în timpul CM de la Duisburg.

Estavana Polman și Rafael van der Vaart - handbal/fotbal Foto Instagram
Ionela și Marius Cozmiuc - canotaj Foto Instagram
Cătălin Chirilă - kaiac-canoe Foto Instagram
Cătălina Ponor - gimnastică Foto Instagram
Alexandra Dulgheru - tenis Foto Instagram
+14 FOTO

Tripla campioană olimpică de la Atena 2004 Cătălina Ponor a pozat alături de soțul ei, actorul Bogdan Jianu, și de fiul lor, fosta gimnastă fiind însărcinată cu al doilea copil al cuplului.

Fosta ei colegă Larisa Iordache a arătat fanilor o imagine cu partenerul ei, Cristian Chiriță, lângă brad și cadouri împachetate în culori strălucitoare.

Canotorii Ionela și Marius Cozmiuc au găsit o fotografie simpatică, în care li se văd doar șosetele colorate și brăduțul în partea opusă a încăperii.

Crăciun la soare, cu cățelul sau în pijama

Fosta jucătoare de tenis rusă Elena Vesnina a sărbătorit Crăciunul la căldură, în Florida, în Palm Beach, în timp ce Caroline Woznicki, revenită anul trecut în turnee, și soțul ei, fost baschetbalist, David Lee, și-au prezentat copiii lui Moș Crăciun, micuțul James izbucnind în plâns pe genunchii moșului.

Gimnasta-record, multipla campioană mondială Simone Biles, și soțul ei, safety-ul de la Green Bay Packers Jonathan Owens, au pozat în pijamale identice, cu model în carouri în culorile Crăciunului, verde și roșu.

De la Larisa Iordache și Estavana Polman la Lindsey Vonn și Max Verstappen, imaginile de Crăciun ale vedetelor sportului
Simone Biles și soțul ei, Jonathan Owens Foto Instagram

Max Verstappen, pentru a treia oară campion mondial anul acesta, a avut Sărbători aglomerate, cu mulți invitați și alături de familia iubitei lui, Kelly Piquet. La rândul său, fosta mare schioară Lindsey Vonn i-a avut alături pe cei trei căței, Lucy, Leo și Jade.

Poze pentru albumul de pus la păstrare, amintiri ale lui 2023 – în curând revine rutina, în așteptarea altor prilejuri de destindere și zâmbet.

Citește și: 

Naționala masculină de handbal, în linie dreaptă pentru EURO 2024 » Crăciun fără excese culinare, de joi Trofeul Carpați
EURO 2024
Naționala masculină de handbal, în linie dreaptă pentru EURO 2024 » Crăciun fără excese culinare, de joi Trofeul Carpați
Lucrări finalizate la noua „bijuterie” din România » Polivalenta de 23 de milioane de euro arată în stil mare
INAUGURARE
Lucrări finalizate la noua „bijuterie” din România » Polivalenta de 23 de milioane de euro arată în stil mare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează