SPORTURI  »  ALTELE  »  CM SNOOKER

Încep semifinalele CM de snooker. "Derby" pentru Mark Selby, meci cu încărcătură pentru John Higgins » Când se dispută și cine transmite la TV

Mark Selby e campionul mondial en-titre, foto: Gulliver/gettyimages
Mark Selby e campionul mondial en-titre, foto: Gulliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 27 aprilie 2017 08:02

Ding Junhui-Mark Selby și John Higgins-Barry Hawkins sunt cele două semifinale ale Campionatului Mondial de snooker, disputat la Crucible. 

  1. Ding Junhui- Mark Selby reprezintă reeditarea finalei de anul trecut, câștigată 18-16 de englez. Chinezul Ding, 30 de ani, a avut un meci infernal în sferturile de finală, cu Ronnie O'Sullivan, de care a dispus, totuși, mai ușor decât o arată scorul, 13-10. Mark Selby, 33 de ani, vine după un start fabulos de turneu la Crucible, englezul trecând autoritar de Marco Fu, 13-3, în doar două sesiuni de joc;
  2. John Higgins revine în faza semifinalelor după 6 ani și are oportunitatea să joace cea de-a șasea finală din carieră la Sheffield. Scoțianul Higgins, 41 de ani, vrea să pună mâna pe al cincilea trofeu suprem în snooker, performanță prin care l-ar egala pe Ronnie O'Sullivan și ar veni la 2 unități distanță de recordmanul absolut, Stephen Hendry. De cealaltă parte, englezul Barry Hawkins, 38 de ani, este în a patra semifinală în ultimii 5 ani, fără să fi cucerit vreodată trofeul. 

Prima semifinală începe la ora 15:00, în timp ce a doua va debuta în sesiunea de seară, de la ora 21:00. Toate partidele sunt transmise de Eurosport HD.

Meciurile se dispută în formatul "cel mai bun din 33 de jocuri", adică "primul la 17 jocuri câștigate", în decursul a 4 sesiuni.

146de puncte are cel mai mare break de la această ediție a Campionatului Mondial și a fost realizat de Ronnie O'Sullivan, contra lui Ding Junhui

Playtech: Marele actor al României pe care toată lumea l-a UITAT. Mormântul lui nu are nici flori, nici lumânări. E DEPLORABIL!


Comentarii (2)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  27 Aprilie 2017, 10:50

Meciuri fantastice, dar si erori de incepatori! "Campioni" la penibilitate sunt in special Maguere si Hawkins. Daca atit Ding, cit si O'Sullivan au avut citeva "chifle", in schimb "Bufonul din Leicester" a avut o prestatie remarcabila. Daca va juca asa si in semifinala cu Ding, atunci cu siguranta ca finala va fi Selby-Higgins pentru ca nu-l vad pe Berry capabil sa-l invinga pe scotian. M-a surprins neplacut pasivitate lui Marco, un jucator mai mult decit blazat care parca nici nu vazuse in viata sa un tac si acele bile buclucase care au rulat numai si numai pentru Selby.

986379311381755
Lengyel Adrian  •  27 Aprilie 2017, 08:44

Mare pacat ca nu s-a calificat Ronnie... *** strica peisajul!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează