SPORTURI  »  ALTELE  »  POLO

CSM Oradea și-a aflat adversara din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor la polo

CSM Oradea, Foto: Instagram
CSM Oradea, Foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat marti, 18 octombrie 2022 14:46 / Actualizat marti, 18 octombrie 2022 14:46

CSM Oradea va întâlni echipa croată Jadran Split în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor la polo pe apă masculin. 

Vicecampioana României va juca prima manşă în deplasare, pe 29 octombrie, iar meciul decisiv va avea loc pe 5 noiembrie, în Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”, conform site-ului oficial al clubului.

A spus după 20 de ani » Unde pleca Gică Hagi, noaptea, după ce juca pentru Galatasaray: „Venea mereu cu avionul privat. M-a uimit!”
GSP LIVE
A spus după 20 de ani » Unde pleca Gică Hagi, noaptea, după ce juca pentru Galatasaray: „Venea mereu cu avionul privat. M-a uimit!”

CSM Oradea și-a aflat adversara din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor la polo

Echipa antrenată de Ciprian Cîmpianu şi Christian Sandor s-a clasat pe locul al doilea în turneul de la Barcelona (Spania), din turul al doilea preliminar, după 8-9 cu Jadran Herceg Novi, 21-5 cu Vitoria Guimaraes, 7-11 cu CN Noisy-le-Sec şi 12-6 cu CN Barcelona. 

Vicecampioana României era obligată să câştige cu CN Barcelona pentru a continua în cea mai importantă competiţie intercluburi de pe continent.

Jadran Split a câştigat Grupa A, care s-a desfășurat în bazinul din Split. Câştigătoarea „dublei” dintre CSM Oradea şi Jadran Split se califică în grupele LEN Champions League. Învinsa va continua parcursul continental în optimile de finală LEN Euro Cup.

Steaua a ratat calificarea

Steaua a evoluat la Split și a încheiat grupa A pe ultimul loc, cu patru înfrângeri și zero puncte. Campioana României a pierdut pe rând cu Jadran (Croația), Vasas (Ungaria), Savona (Italia) și Sabac (Serbia).

CSM Oradea și-a aflat adversara din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor la polo
Foto: Facebook @Steaua București

Steaua București va continua în a doua competiție valorică, Len Cup. Echipa din București va organiza grupa F, iar primele două clasate vor accede în optimile de finală ale competiției, în timp ce locurile 3-5 merg în Challenger Cup, anunță clubul.

Steaua organizează grupa F în LEN Euro Cup! Între 27 și 30 octombrie, în bazinul Steaua, se vor disputa meciurile de calificare ale grupei F în LEN Euro Cup. Campioana României le va avea ca adversare pe CC Ortigia (Italia), Vitoria Guimaraes (Portugalia), BVSC Zuglo (Ungaria) și VK Valis (Serbia). 

- comunicat Steaua București

Citește și:

Imagini șocante pe bancă! Fostul star al lui Inter, suspendat de club pe o perioadă nedeterminată

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
MaxiP
MaxiP  •  18 Octombrie 2022, 15:29

Pai ați scris mai mult de Steaua. Cred ca se inversează raportul valoric intern și Oradea va domina din nou liga, cert e ca rezultatul din calificările Ligii Campionilor e chiar unul remarcabil deja, procesul de calificare fiind foarte dificil, cu o mulțime de echipe din care se califica doar 4, multe fiind echipe solide.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close