SPORTURI  »  ALTELE  »  PROTESTE

VIDEO Un multimilionar din SUA, văzut în mijlocul unor hoți care devastau un magazin în proteste după moarte lui George Floyd!

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iunie 2020 10:58

Jake Paul (23 de ani), unul dintre cei mai cunoscuți youtuberi din lume se află în mijlocul unui scandal imens în Statele Unite ale Americii.

  • CONTEXTPe 25 mai, George Floyd a fost omorât de un polițist din Minneapolis (Minnesota), după ce a fost presat cu genunchiul pe gât până și-a dat ultima suflare. Toți cei 4 polițiști care au fost de față au fost dați afară din poliție, în timp ce criminalul e urmărit penal;
  • Crima a provocat proteste de proporții în Statele Unite ale Americii, cu epicentrul la Minneapolis, unde mai multe ținte au fost incendiate.
  • Lumea sportului nu a rămas impasibilă. Starurile din NBA, în frunte cu LeBron James, s-au alăturat unei campanii intitulate „Nu pot respira”, mesajul a ajuns și în Europa.

În timpul protestelor din SUA, cauzate de moarte violentă a lui George Floyd, Jake Paul a fost văzut într-un centru comercial din Scottsdale, Arizona, în mijlocul unei mulțimi de oameni care devastau magazinele.

Vedeta care are 20 de milioane de urmăritori pe Youtube și câștigă 19 milioane de dolari anual apare pe o filmare în fața magazinului, în timp ce alți oameni dau cu artificii în intrare, iar ulterior este văzută și-n interiorul complexului.Tânărul a fost acuzat că a participat la atacul asupra centrului comercial și sute de persoane au postat pe rețelele sociale mesaje dure împotriva lui. 

Jake a reacționat și a spus că doar protesta pașnic și că este nedrept să fie acuzat de distrugerea magazinelor. 

„Ca să fie clar, eu și prietenii mei nu am fost implicați în distrugeri sau în acte de vandalism. Ne-am petrecut ziua protestând pașnic. Am fost gazați și forțați să plecăm. Am filmat tot pentru a putea să împărtășim experiența. Noi doar documentam, nu eram implicați în nimic”
- Jake Paul

FOTO. FOTO. Imagini de la protestele din întreaga lume după moartea lui George Floyd

+9 FOTO

 Citește mai multe despre situația tensionată din SUA

Dennis Rodman atacă protestele din SUA după moartea lui George Floyd: „Nu suntem animale!”

Michael Jordan, reacție după decesul lui George Floyd, care a revoltat SUA: „Vocile noastre unite trebuie să pună presiune pe lideri pentru a schimba legile”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
107991897552266
Piramidon Quijote  •  01 Iunie 2020, 13:59

Un multimilionar din SUA, văzut în mijlocul unor hoți care devastau un magazin ... Păi la noi , un miliardar (Țiriac) e văzut zilnic în mijlocul unor hoți care devastează de 30 de ani o țară !

gago747
gago747  •  01 Iunie 2020, 13:51

Aha, deci #BlackLivesMatter se transformă în #BlackLivesSteal #SăMănîncaȘîGuraMeaCeva

red77
red77  •  01 Iunie 2020, 13:20

Era prin magazin și filma. Normal magazinul închis și alături de alții care furau tot ce prindeau. Săracul nevinovat

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close