SPORTURI  »  ALTELE  »  JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ

Jocurile Olimpice de iarnă // Zi slabă pentru români la PyeongChang » Ce rezultate au înregistrat la skiathlon și biatlon

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 11 februarie 2018 16:07

Azi au continuat probleme de la Jocurile Olimpice de iarnă și 5 români au intrat în concurs în competiția din PyeongChang.

Proba de skiathlon 15 plus 15 kilometri masculin a fost în întregime o afacere norvegiană.

Podiumul a fost ocupat în întregime de sportivi din această țară - aur pentru Simen Krueger, argint pentru Martin Sundby, bronz pentru Hans Holund. Din cei 65 de concurenți care au terminat epuizanta cursă pe zăpadă, românul Constantin Pepene a încheiat pe poziția a 24-a, la două minute și patru miimi de secundă în urma liderului.

BIATLON

Din nou Germania

Încă o zi extrem de friguroasă și vântoasă a adus un alt aur pentru Germania la biatlon, în proba de 10 kilometri sprint. După victoria de sâmbătă a Laurei Dahlmeier, compatriotul ei Arnd Peiffer i-a repetat isprava, după un parcurs fără greșeală la trageri. Argintul i-a revenit cehului Michal Krcmar, și el fără penalizare, dar cu 4,4 secunde mai lent decât medaliatul cu aur. Italianul Dominik Windisch a ocupat locul al treilea al podiumului.

Cei patru români din concurs au încheiat astfel: Cornel Puchianu (locul 60), Remus Faur (69), Gheorghe Pop (86) și Marius Ungureanu (87), ultimii din clasament.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
699056577109435
Cornelia Tuplea  •  11 Februarie 2018, 23:07

De ce nu ma mai mira?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close