SPORTURI  »  ALTELE  »  KICKBOXING

VIDEO Ultrașii Legiei Varșovia, bătaie generală la o gală de kickboxing din Belgia » Lupta Badri Hari - Arkadiusz Wrzosek a fost oprită

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 martie 2022 10:10 / Actualizat duminica, 20 martie 2022 10:59

Gala de kickboxing GLORY 80, din Belgia, a avut parte de momente regretabile în timpul luptei dintre Badr Hari și Arkadiusz Wrzosek.

Meciul era așteptat cu sufletul la gură de fanii kickboxingului, după ce Wrzosek l-a învins surprinzător pe Hari în septembrie 2021, dar aceștia nu au putut afla deznodământul partidei.

Înainte de runda a treia a luptei dintre marocan și polonez, fanii celor doi s-au luat la bătaie în sală, iar organizatorii au decis întreruperea galei. Astfel, main-event-ul, lupta dintre Levi Rigters și Jamal Ben Saddik, nu a mai avut loc, anunță presa internațională.

VIDEO Bătaie între fani la Hari - Wrzosek

Aproximativ 16.000 de oameni au fost în sala din Hasselt (Belgia), iar printre ei s-au aflat și mai mulți ultrași. Fanii Legiei Varșovia au venit să-l susțină pe Wrzosek, iar lor li s-au alăturat suporterii lui ADO Den Haag, cele două galerii fiind înfrățite. Ultrașii s-au intersectat cu susținătorii lui Badr Hari, cunoscuți pentru duritatea lor, iar lucrurile au degenerat într-o bătaie generală, care a distrus sala și a oprit gala.

Gala GLORY 80 a fost oprită de oamenii care au prezentat un comportament nesigur. Nu acceptăm un asemenea comportament, care îi pune în pericol pe fanii care au venit să se bucure de eveniment. La cererea poliției din Hasselt, am oprit gala după a doua rundă din lupta Hari – Wrzosek.

Le prezentăm scuze fanilor care nu au văzut finalul acestei lupte și nici lupta Ben Saddik – Rigters. Le prezentăm scuze și atleților care s-au antrenat din greu și care nu au mai luptat. Artele marțiale reprezintă un sport în care există respect înauntru și în afara ringului 
– comunicat Glory.

Citește și:

Proteste după ce Lia Thomas, un trangender, a spulberat probele de înot feminin: „Probabil că femeile nu sunt considerate oameni pe de-a întregul”

Marc Marquez, accident îngrozitor înainte de Marele Premiu al Indoneziei! Care e starea pilotului

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
snooker
snooker  •  20 Martie 2022, 12:17
Postat de ucluj2011 pe 20 Martie 2022, 11:57

Mișto! Sper că le-au tras-o bine ultrașii lui Legia Varșovia susținătorilor lui Badri Hari.

*** in stare pura! La fel ca "ultrasii" mentionati in articol.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucluj2011
ucluj2011  •  20 Martie 2022, 11:57

Mișto! Sper că le-au tras-o bine ultrașii lui Legia Varșovia susținătorilor lui Badri Hari.

andrei.steaua
andrei.steaua  •  20 Martie 2022, 11:05

Dacă erau aia de la Peștera Sud puteau sa urce direct in ring ca sunt fix 2

Vezi toate comentariile (3)
Comentează