ALTELE  ·  TIR

Laura Coman a luat aurul în proba de pușcă aer comprimat 10 metri la Jocurile Europene de la Minsk!

Articol de — Luni, 24 Iunie

Campioana europeană Laura Coman și-a confirmat valoarea și a câștigat proba de pușcă aer comprimat 10 metri și la Jocurile Europene de la Minsk.

Campioană europeană și calificată deja la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, Laura Coman a făcut un concurs excelent și la Jocurile Olimpice Europene de la Minsk. Sportiva antrenată de Olimpiu Marin, la Dinamo, a intrat în finala de 8 cu al cincilea rezultat, la 3,1 puncte de liderul Iulia Karimova (Rusia).

În finală însă, românca a arătat că are un psihic de fier și și-a dominat autoritar adversarele. A câștigat proba cu 1,3 puncte în fața elvețiencei Nina Christen, iar pe trei s-a clasat Nikola Mazurova (Cehia), cea care în calificări fusese pe 6. Rusoaica a capotat lamentabil terminând abia pe 5.

Laura Coman s-a luptat la fiecare foc cu elvețianca Nina Christen. Adversara a pornit cu 1,3 puncte avantaj, dar deja de la focul 5 Laura a trecut în avantaj. Nu l-a mai cedat până la final și cu 251,3 puncte a stabilit un nou record olimpic al Jocurilor Europene.

Laura Coman a fost portdrapelul României la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice Europene și a fost al doilea sportiv român care s-a calificat pentru Tokyo 2020 după înotătorul Robert Glință. 

Vezi și: 

Trei medalii de bronz pentru România la Jocurile Europene de la MinskFost campion cu Dinamo și cu Rapid, muncește pe un șantier din Londra. În România a divorțat și a pierdut toți banii

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
15:00 Tenis

BRD Bucharest Open

Digi 2
20:00 Fotbal, Europa League

Craiova - Sabail

Digi 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Europa League

Milsami Orhei - FCSB

Protv
Program TV complet

Liga 1