ALTELE  ·  TIR

Laura Coman a luat aurul în proba de pușcă aer comprimat 10 metri la Jocurile Europene de la Minsk!

Articol de — Luni, 24 Iunie 2019

Campioana europeană Laura Coman și-a confirmat valoarea și a câștigat proba de pușcă aer comprimat 10 metri și la Jocurile Europene de la Minsk.

Campioană europeană și calificată deja la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, Laura Coman a făcut un concurs excelent și la Jocurile Olimpice Europene de la Minsk. Sportiva antrenată de Olimpiu Marin, la Dinamo, a intrat în finala de 8 cu al cincilea rezultat, la 3,1 puncte de liderul Iulia Karimova (Rusia).

În finală însă, românca a arătat că are un psihic de fier și și-a dominat autoritar adversarele. A câștigat proba cu 1,3 puncte în fața elvețiencei Nina Christen, iar pe trei s-a clasat Nikola Mazurova (Cehia), cea care în calificări fusese pe 6. Rusoaica a capotat lamentabil terminând abia pe 5.

Laura Coman s-a luptat la fiecare foc cu elvețianca Nina Christen. Adversara a pornit cu 1,3 puncte avantaj, dar deja de la focul 5 Laura a trecut în avantaj. Nu l-a mai cedat până la final și cu 251,3 puncte a stabilit un nou record olimpic al Jocurilor Europene.

Laura Coman a fost portdrapelul României la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice Europene și a fost al doilea sportiv român care s-a calificat pentru Tokyo 2020 după înotătorul Robert Glință. 

Vezi și: 

Trei medalii de bronz pentru România la Jocurile Europene de la MinskCe s-a ales de Puya, băiatul rău al hip-hopului. I-au plăcut femeile, dar acum s-a aflat cum a ajuns să locuiască

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
15:00 Tenis, WTA

Turneul din Dubai

Digi 2
18:30 Handbal F, Liga Campionilor

CSM București - FTC

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Liga 2

Universitatea Cluj - FC Argeș

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Ligue 1

Nice - Brest

Digi 4
21:30 Fotbal, Bundesliga

Bayern Munchen - Paderborn

Digi 2
21:45 Fotbal, Serie A

Brescia - Napoli

Digi 3
21:45 Fotbal, Ligue 1

Metz - Lyon

Digi 4
Program TV complet

Liga 1