SPORTURI  »  ALTELE  »  EVENIMENT

FOTO „Cel mai fioros om al planetei” acuză, după întâlnirea cu „Hulk al Iranului”: „A păcălit întreaga planetă!”

Martyn Ford, cel supranumit „cel mai fioros om din lume”, crede că „Hulk al Iranului” Sajad Gharibi, adversarul din lupta programată pe 30 aprilie, trunchează în Photoshop imaginile postate pe rețelele de socializare. +28   FOTO
Martyn Ford, cel supranumit „cel mai fioros om din lume”, crede că „Hulk al Iranului” Sajad Gharibi, adversarul din lupta programată pe 30 aprilie, trunchează în Photoshop imaginile postate pe rețelele de socializare.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 martie 2022 09:49 / Actualizat miercuri, 30 martie 2022 10:21

Martyn Ford, cel supranumit „cel mai fioros om din lume”, spune că „Hulk al Iranului” Sajad Gharibi, adversarul din lupta programată pe 30 aprilie, își truchează în Photoshop imaginile postate pe rețelele de socializare. 

Una dintre cele mai așteptate lupte ale anului îi pune față în față pe coloșii Martyn Ford și Sajad Gharibi, pe 30 aprilie, în faimoasa „O2 Arena” din Londra.

Prima întâlnire față în față, pentru promovarea evenimentului, a produs și prima mare controversă. Ford își acuză adversarul că postează imagini false pe rețelele de socializare, editate în Photoshop, pentru a părea mai fioros.

+24 FOTO

„Hulk al Iranului”, acuzat că „se umflă” în Photoshop

„Cel mai fioros om al planetei” le-a mărturisit jurnaliștilor britanici că iranianul este mult mai mic în realitate: „Nu este deloc cum m-am așteptat. Cred că a păcălit întreaga planetă cu Photoshop-ul, sincer să fiu.

L-am văzut în realitate și nu e la fel de impresionant ca în poze. Era chiar micuț. A fost prima dată când l-am văzut în realitate. Într-adevăr, e mare, probabil are mai mult de 114 kg, dar nu e înfricoșător de mare. Mi s-a părut un copil mare care omite frecvent antrenamentele. Mă așteptam să fie de două ori mai masiv”.

Oamenii mă întreabă dacă va fi o luptă reală sau ceva fals, în genul WWE. Va fi 100% real. Ori e un geniu și tot conținutul postat este pentru a mă păcăli pe mine, ori chiar e foarte slab. Poate a stat prea aproape de vreun experiment nuclear și capul lui nu mai este proporționat. Sunt lucruri ciudate în clipurile postate
- Martyn Ford

Cel mai înfricoșător om din lume” vs „Iranianul Hulk”

+24 FOTO

Martyn Ford, 39 de ani, e o prezență intimidantă în orice cadru, având peste 136 de kilograme la o înălțime de 2.03 metri. E născut în Marea Britanie și a fost la bază actor, reușind să devină, însă, mult mai cunoscut ca bodybuilder și lupător MMA. A apărut și în filme celebre, ca Furios și Iute 9, Kingsman, Final Score sau The Nevers.

Sajad Gharibi, 29 de ani, nu se poate lăuda cu același succes în showbizz ca Martyn, însă a ajuns și el în centrul atenției datorită experienței sale ca bodybuilder. E născut și locuiește în Iran, are 1.88 metri și 177 de kilograme.

Înainte de a-și găsi faima în MMA, Sajad apărea în 2016 într-un clip video în care se ofera să lupte împotriva ISIS în Siria. „Sunt un apărător al țării mele, în primul rând. Vreau să mulțumesc Generalului Soleimani și soldaților care și-au pierdut viața în Siria. Ei sunt eroii mei”, spunea luptătorul.

Citește și alte știri din sporturile de contact: 

Mike Tyson, impresionat de frații Klitschko: „Ei sunt în prima linie, nu e nimic mai caritabil”

VIDEO Usyk, cel mai fioros „greu” al Ucrainei, părăsește țara și provoacă un scandal » „Oprește-te, nenorocitule!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
magic4ever
magic4ever  •  30 Martie 2022, 16:33

Il bate Ford rau de tot pe iranian....

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  30 Martie 2022, 12:02

Niste *** plini de steroizi si anabolizante. Mama natura a fost data peste cap de aratarile astea!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1177177172317584
Christian Ciuca  •  30 Martie 2022, 11:35

Asa e, gasiti imaginile virale pe youtube, i-a dat unu o palma lu umflatu iranian de l-a dat cu cracii-n sus, a zburat doi metri, numai grasime pe el.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează