SPORTURI  »  ALTELE  »  CORONAVIRUS

VIDEO Cum se antrenează în spital un luptător MMA infectat cu Covid-19: ridică paturile cu pacienți ca pe haltere

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 aprilie 2020 10:29

Jusuf Hajrovic, luptător MMA, a fost infectat cu Coronavirus și e internat în spitalul din localitatea sa natală Novi Pazar, în sud-vestul Serbiei. 

Chiar și internat, lupătorul nu și-a pierdut energia și a fost filmat în timp ce se antrena ridicând două paturi, câte unul cu fiecare mână, ca pe haltere. 

Mai mult, în cele două paturi se aflau pacienți, infectați de asemenea cu Coronavirus. Unul dintre ei chiar strigă după asistentă, la un moment dat. 

Hajrovic a fost testat pozitiv pe 13 aprilie, iar la internare a declarat: „Această boală nu este un blestem. I se poate întâmpla oricui. Oricine simte simptomele sau are bănuieli ar trebui să fie testat imediat”. 

Citește și alte știri despre Coronavirus:

Scenariu dezolant: fotbalul din Italia, fără spectatori până în martie 2021?!

Poliția Română, răspuns ferm în fața acuzațiilor: „Scopul nu e de a sancționa, ci de a fi alături de oameni”

Un jucător suedez, mărturie zguduitoare despre coșmarul COVID-19: „Îmi venea să-mi smulg pielea. Atunci a început infernul”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează