SPORTURI  »  ALTELE  »  FOTBAL AMERICAN

Metodă de recrutare atipică: ”Vrei să te angajez? Întîi să-ţi văd nevasta!”

James Franklin e căsătorit cu Tami și are două gemene, Ava și Addison
James Franklin e căsătorit cu Tami și are două gemene, Ava și Addison

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 iunie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 02 iunie 2012 22:44

Nu aveţi un CV perfect, spectaculos, foarte interesant? Nu aveţi experienţă, nici talent? Toate aceste condiţii sînt inutile pentru cei ce vor să se alăture personalului lui James Franklin, antrenorul echipei de fotbal american Vanderbilt. De ce? Fiindcă respectivul tehnician va evalua înainte de orice soţia solicitantului.

Nu-i o glumă. Aceasta e unica metodă de recrutare a lui Franklin. ”Este un sistem pe care l-am gîndit de mai mult timp. Eu nu iau un asistent pînă cînd nu-i văd nevasta. Dacă este drăguţă există o mare şansă de a-l angaja”, a indicat însuşi antrenorul.

Motivul? Simplu. Explică tot James: ”Cred că există o  legătură foarte puternică între a şti cum să ai o relaţie cu o femeie frumoasă şi a şti cum să gestionezi un grup de sportivi”.

Franklin nu este singurul tehnician cu criterii atipice la alegerea ajutoarelor sale. De pildă, Steve Spurrier, de la South Carolina, a declarat că, în propriul staff, nu a angajat niciodată oameni graşi, cu barbă, cocoşaţi şi fumători.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
zold8
zold8  •  03 Iunie 2012, 15:32

Un nou tip de discriminare, pe langa cele alte mii de "criterii" pe care (si) le impun unii. In orice bar, birou, autobuz, scara de bloc o sa gasesti cate un Hitler, un Stalin, un Mussolini ratati. Gata sa-ti puna etichete, sa te judece si sa te condamne pe varii motive, si toti vor ca societatea sa se modeleze si sa existe pe baza principiilor lor. Pentru ca ei sunt perfecti.

blaustein
blaustein  •  03 Iunie 2012, 11:20

"Vrei sa te angajezi? Intai sa-ti incerc nevasta!"

slughita_i_guardiola
slughita_i_guardiola  •  03 Iunie 2012, 00:18

si singurul nigga` de acolo este el ;)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează