SPORTURI  »  ALTELE  »  FORMULA 1

Momente dramatice înaintea cursei de Formula 1 din Brazilia » Echipa lui Lewis Hamilton jefuită și terorizată cu arme de foc

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat duminica, 12 noiembrie 2017 11:56

Vehiculele echipei Mercedes a lui Lewis Hamilton au fost oprite în mod abuziv vineri seara, după ce au plecat de la circuitul Interlagos, din Brazilia. Sub amenințarea armelor, răufăcătorii i-au jefuit pe membrii scuderiei germane.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit după incidentul petrecut la ora locală 10:00 p.m., la sfârșitul antrenamentelor libere, iar tot personalul s-a întors în final, în siguranță, la hotel.

Organizatorii Grand Prix-ului de Formula 1 din Brazilia și Federația Internațională de Automobilism au anunțat într-un comunicat că Poliția din Sao Paolo a luat măsuri sporite de securitate a echipelor pentru cursa de duminică, penultima din acest sezon, după evenimentele petrecute vineri.

”Am fost înfricoșat să aud ceea ce s-a întâmplat. Cel mai frustrant lucru este că, de zece ani de când sunt în Formula 1, în fiecare an se întâmplă ceva aici, în paddock. Este treaba organizatorilor să ia măsuri pentru a menține securitatea tuturor. Nu este bine să fie în regulă doar pentru șefi sau pentru mine, ci este nevoie ca toată lumea să fie în siguranță”, a declarat presei Lewis Hamilton.

Brazilia este cunoscută ca fiind cea mai periculoasă țară care organizează o cursă de Formula 1, însă un incident asemănător s-a întâmplat și în Mexic, anul trecut, când tot un membru al echipei Mercedes a fost jefuit și amenințat cu pistolul.

surse: independent.co.uk, nine.com.au

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
liviuemil
liviuemil  •  12 Noiembrie 2017, 13:55

Nu e greu de inteles. Brazilienii sint ferarristi. Asta e cusuta cu ata alba, stiu italienii de ce. Cind o sa dispara Ferarri atunci o sa fie liniste in F1.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează