SPORTURI  »  ALTELE  »  MINISTRUL TINERETULUI ŞI SPORTULUI

Monica Iaco-Ridzi: "Federaţiile vor primi banii pentru premieri într-o săptămână"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iunie 2009 00:00

 

Ministrul Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi, a declarat că sumele restante pentru premierile federaţiilor participante la competiţii internaţionale, şi care au cucerit medalii, vor fi achitaţi în cel mult 7 zile.

"Banii vor fi achitaţi într-o săptămână către federaţii, dar trebuie să ne gândim că vom rămâne fără bani. Aceste federaţii nu sunt singurele care primesc premieri, să nu uităm că la Bucureşti se desfăşoară Campionatele Mondial de Haltere la juniori şi avem şi acolo medaliaţi. Să nu uităm că şi aceşti sportivi vor fi premiaţi pentru medaliile acestea", a afirmat Monica Iacob-Ridzi.

Ministrul Tineretului şi Sportului a vorbit şi despre eventuala mutare a unor federaţii din actualul sediu MTS: "Nu mi-am propus să mut federaţiile din acest sediu.

Din cele opt etaje ale acestei clădiri, doar trei sunt ale MTS, pe trei etaje sunt federaţiile, iar un etaj este al Corpului de Control al primului-ministru. Avem mai multe departamente ale MTS care nu sunt aici şi vrem să funcţionăm din acelaşi sediu. Pe Splaiul Independenţei este spaţiul generos pentru federaţiile care se vor muta".

sursa: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
duckzila
duckzila  •  18 Iunie 2009, 17:56

@io : pai normal..e dupa vekea metoda comunisto-psdista...care a mers si va merge la nesfarsit la tembelii astia de romani. doar cine voteaza...3 halterofili? sau 300 de mii de ciobani care au primit balonas un mic o felie de paine si au ascultat muzica buna de la trambilambi exotic erotic si 3sudvest.

 •  18 Iunie 2009, 17:00

normal ca se termina banii daca se sifoneaza prin firme de apartament. nu se muta si sediul MTS pe la vreo garsoniera? e ieftin chiria doar cateva sute de mii de euro pe luna

kily
kily  •  18 Iunie 2009, 16:59

Lasa toate tampeniile astea si zi-ne: - Cand iti dai demisia, Cucoana?!!!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează