SPORTURI  »  ALTELE  »  UFC 277

VIDEO + FOTO Încă o victorie pentru Nicolae Negumereanu în UFC! Arbitrul a oprit lupta după o serie nimicitoare a românului

FOTO: UFC +3   FOTO
FOTO: UFC

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 iulie 2022 08:33 / Actualizat duminica, 31 iulie 2022 09:47

Nicolae Negumereanu (27 de ani) continuă seria victoriilor din UFC, după o prestație spectaculoasă în fața ucraineanului Ihor Potieria (26 de ani), pe care l-a învins prin TKO.

Arbitrul a închis meciul în runda a 2-a, cu 1 minut și 27 de secunde înainte de final. Astfel, sportivul din Brașov ajunge la 4 victorii la rând în UFC și la 13 în total, în MMA.

VIDEO Nicolae Negumereanu, victorie spectaculoasă în gala UFC 277

Negumereanu și Potieria ar fi trebuit să se întâlnească în martie, dar lupta nu a mai avut loc, fiind reprogramată pentru gala care a avut loc în această dimineață în Dallas. 

Potieria a avut un start bun, a încercat să controleze centrul ringului și a trimis câteva lovituri puternice de picior. Românul a replicat rapid prin mai multe croșee violente, iar în finalul rundei a dus lupta la sol și a reușit să spargă garda adversarului în mai multe rânduri.

Runda a 2-a i-a aparținut în totalitate lui Negumereanu. Românul a fost agresiv, iar spre finalul rundei a reușit o serie spectaculoasă de lovituri.

Românul s-a năpustit asupra adversarului, pe care l-a năucit cu lovituri de genunchi și cu mai mulți pumni. Arbitrul a văzut că Potieria nu mai opunea rezistență și a decis să oprească runda.

„Vrea să Îi mulțumesc lui Dumnezeu. El lucrează prin oameni, prin familia mea, antrenorii și sponsorii mei. Dumnezeu lucrează prin ei. De la începutul anului mă antrenez în SUA tot timpul. Acesta este motivul pentru care am luptat așa de bine”, a spus Nicolae Negumereanu la finalul luptei, potrivit as.ro.

Citește și: 

555.000 euro costă handbalul românesc » Ce televiziuni vor să transmită competițiile interne

„Băi, mi-a pocnit genunchiul! Am simțit până în creier” » Jaqueline Cristian, mărturie despre accidentarea horror: „A fost crunt! Am leșinat de 4 ori în 5 zile”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
freddy
freddy  •  31 Iulie 2022, 12:41

Mi se pare cel mai *** sport dintre toate. Bataie ca pe strada si atat. Cand se vor plictisi de asta probabil vor incepe 2 vs 2 sau 4 vs 4 sau 3 vs 1. Apoi o sa le dea si cate un ciomag, apoi o sabie... Sunt sigur ca sunt super sportivi cei care intra acolo dar nu vad nimic sportiv in a rupe in bataie pe cineva...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează