SPORTURI  »  ALTELE  »  CORONAVIRUS

Finalul patrulării pentru Dinamo » Cerere la minister odată cu finalul Stării de Urgență

Larisa Iordache în prima zi de patrulare
Larisa Iordache în prima zi de patrulare

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 mai 2020 18:55

Sportivii și antrenorii lui Dinamo trimiși la secții de poliție sau pe stradă în luna martie vor reveni la activitatea normală

Detașarea sportivilor și antrenorilor de la Dinamo București, club aflat în subordinea Ministerului Afacerilor Interne, era prevăzută să dureze 60 de zile, a precizat președintele grupării, George Cosac. „Asta înseamnă până la începutul lunii iunie. Unii antrenori sunt deja convocați la loturile naționale, de kaiac, de canotaj, de tir, așa că vom face o adresă la minister. Odată cu ieșirea din starea de urgență, să fie eliberați de această însărcinare”, a adăugat el. 

În urmă cu patru săptămâni, sportivii de la Dinamo au primit ordin să îmbrace haina de polițist. Motivul invocat a fost lipsa de personal. Printre ei, și gimnasta Larisa Iordache, multiplă medaliată la JO, CM și CE, handbalistul Dan Savenco, judoka Daniel Natea, foști sportivi precum Georgeta Andrunache, Viorica Susanu, Nicoleta Grasu, Ioan Suciu, Tiberiu Dolniceanu sau Valeriu Calancea, dar și antrenori precum Napoleon Gheorghe de la box, Cristian Moldovan de la gimnastică sau Florin Popescu de la kaiac-canoe. 

Cei calificați la Jocurile Olimpice sau în curs de calificare nu au fost chemați la secții, printre ei se numără Laura Coman (tir), Amalia Tătăran (scrimă), Horia Tecău și Florin Mergea (tenis).

VIDEO EMOȚIONANT. Nu există obstacol peste care să nu trecem! România va fi și mai puternică!

Citiți și alte știri pe același subiect:

Larisa Iordache a revenit în uniformă » De ce n-a mai apărut alături de Poliție

Din sala de sport, în uniforma de poliție: „Am patrulat prin Ferentari, am păzit biserici și cimitire”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
creeperno
creeperno  •  13 Mai 2020, 22:50

Mda zici ca e comunism acum

446194735563038
Cony Nick  •  13 Mai 2020, 19:04

Cred ca numai in Romania se poate întâmpla asa ceva... ...cum poti sa trimiti sportivii si antrenorii necalificati ca subofiterii sau ofiterii de politie pe strazii pentru a aplica legea ????... când ei habar nu au... chiar daca sânt angajatii pe posturii de politisti activii...pentru a face sport la dinamo sau la steaua ...pentru a primi un salariu ... asa erea si pâna în 1989 ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează