GIMNASTICA  ·  COVID-19

Din sala de sport, în uniforma de poliție: „Am patrulat prin Ferentari, am păzit biserici și cimitire”

Miercuri, 06 Mai, 20:42

Lăcrămioara și Cristian Moldovan sunt antrenori de gimnastică la Dinamo și au fost nevoiți să se mute la Poliție pe durata stării de urgență din România.

Cristi Moldovan a ajuns pe perioada stării de urgență la Secția 9 Poliție, în zona Pantelimon. Soția a fost repartizată la Secția 4.

Misiuni prin Ferentari

"Am făcut patrulare pe străzi, dar și misiuni de pază. Am nimerit la biserici sau la cimitire. A fost ceva nou pentru mine, dar m-am adaptat. Am fost la cei izolați acasă, dar și la cei în arest la domiciliu. A trebuit să-i verificăm să vedem dacă respectă carantina sau izolarea la domiciliu. Am vorbit cu ei și au înțeles ce trebuie să facă. Să stea acasă", spune Cristi pentru Libertatea.

"Amenzi nu am dat, am încercat să le explic oamenilor cu frumosul ce e bine să facă. Nu vă imaginați că am participat la misiuni complicate, la intervenții grele, dar în Ferentari atmosfera e apăsătoare"
Cristi Moldovan

Până pe 6 iunie, la secție

Moldovan a povestit pentru Libertatea cum decurg zilele petrecute în uniformă: „E ceva cu totul diferit față de activitatea mea de dinainte de epidemie, dar e o experiență interesantă. Am făcut cursuri de formare, apoi am intrat pentru prima dată într-o secție de poliție. Mai am contract până pe 6 iunie, apoi ne întoarcem în sală. Mi-e dor de sport!”.

Vezi întreaga poveste a soților Moldovan pe Libertatea!

România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

CITEȘTE ȘI:Ce s-a întâmplat cu cei doi medici chinezi bolnavi de COVID-19 care s-au trezit din comă cu pielea neagră. Imaginile cu ei făceau înconjurul lumii

Libertatea

Comentarii (1)

pote  •  06 Mai 2020, 23:26

cum sa imbrace ma uniforma de politist??? un sportiv care nu are habar de conduita profesionala,de protocoale,de legislatie???? la fel si cu panaramele din politia comunitara! ce pregatire au de ajung sa intre in activitati care ar trebui facute strict de politia adevarata???

Vezi toate comentariile (1 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1