GIMNASTICA  ·  COVID-19

Din sala de sport, în uniforma de poliție: „Am patrulat prin Ferentari, am păzit biserici și cimitire”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 mai 2020 20:42

Lăcrămioara și Cristian Moldovan sunt antrenori de gimnastică la Dinamo și au fost nevoiți să se mute la Poliție pe durata stării de urgență din România.

Cristi Moldovan a ajuns pe perioada stării de urgență la Secția 9 Poliție, în zona Pantelimon. Soția a fost repartizată la Secția 4.

Misiuni prin Ferentari

"Am făcut patrulare pe străzi, dar și misiuni de pază. Am nimerit la biserici sau la cimitire. A fost ceva nou pentru mine, dar m-am adaptat. Am fost la cei izolați acasă, dar și la cei în arest la domiciliu. A trebuit să-i verificăm să vedem dacă respectă carantina sau izolarea la domiciliu. Am vorbit cu ei și au înțeles ce trebuie să facă. Să stea acasă", spune Cristi pentru Libertatea.

"Amenzi nu am dat, am încercat să le explic oamenilor cu frumosul ce e bine să facă. Nu vă imaginați că am participat la misiuni complicate, la intervenții grele, dar în Ferentari atmosfera e apăsătoare"
Cristi Moldovan

Până pe 6 iunie, la secție

Moldovan a povestit pentru Libertatea cum decurg zilele petrecute în uniformă: „E ceva cu totul diferit față de activitatea mea de dinainte de epidemie, dar e o experiență interesantă. Am făcut cursuri de formare, apoi am intrat pentru prima dată într-o secție de poliție. Mai am contract până pe 6 iunie, apoi ne întoarcem în sală. Mi-e dor de sport!”.

Vezi întreaga poveste a soților Moldovan pe Libertatea!

România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

CITEȘTE ȘI:La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (1)
pote  •  06 Mai 2020, 23:26

cum sa imbrace ma uniforma de politist??? un sportiv care nu are habar de conduita profesionala,de protocoale,de legislatie???? la fel si cu *** din politia comunitara! ce pregatire au de ajung sa intre in activitati care ar trebui facute strict de politia adevarata???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:10 Formula 1
MP al Marii Britanii
Digi, Look Sport, Telekom
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1