SPORTURI  »  ALTELE  »  CM SNOOKER

O nouă controversă la CM de snooker: "Totul e o mizerie!" :O

Foto: stuff.co.nz
Foto: stuff.co.nz

Articol de GSP - Publicat joi, 26 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 26 aprilie 2012 10:56

După ce Mark Williams a jignit cel mai important turneu de snooker din calendar, scriind pe twitter că "locaţia e doi lei", a venit rîndul unui alt jucător de top să se răţoiască la organizatori, dar şi la spectatori! Chinezul Ding Junhui a părăsit Campionatul Mondial şi s-a descătuşat la conferinţa de presă

Povestea începe simplu. Ding a condus cu 9-6 în partida cu Ryan Day, după care a fost învins cu 10-9, într-un meci în care are ce să îşi reproşeze. Dar chinezul în vîrstă de 25 de ani a ales un alt adversar pe care să-l scoată în faţă. "Mesele de joc nu au fost bune şi publicul nu a fost bun. Toată lumea arată cu degetul spre publicul chinez, cînd vrea să dea un exemplu negativ, dar nici aici nu e mai bine! S-au auzit zgomotele în cele mai proaste momente ale meciului! Totul a fost o mizerie!!".

Supărarea lui Ding vine într-o ediţie cu multe controverse la Crucible. Mark Allen şi-a acuzat adversarul din primul tur, dar şi pe toţi chinezii în general, că "fură şi nu recunosc în faţa arbitrilor", după care şi-a cerut scuze printr-o scrisoare deschisă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
amusement
amusement  •  27 Aprilie 2012, 10:37
Postat de botizan pe 26 Aprilie 2012, 11:57

Ce ti-e si cu sportul de azi , orice e de vina in orice sport , doar pierzatorii nu , arbitri , terenul , masa de joc , portile , bazinul , bicicleta , orice .... jenant

tu vb cand tocmai tu acuzi.. prostia e infinita la tine

alexseba
alexseba  •  26 Aprilie 2012, 15:00

Io am auzit si o pasarica cantand in sala! Da , e jenant sa dai vina pe alti factori! Pana la 9-6 unde a fost pasarica!?

mihaienache
mihaienache  •  26 Aprilie 2012, 13:51

AHAHAHA intr-un articol de ieri robertson spunea ca e cel mai fair sport????,,,,,,,parca nu prea pare dupa declaratiile astea !!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează