SPORTURI  »  ALTELE  »  ANS

Octavian Belu: "Nu voi face nici un compromis pentru a intra în Ministerul Sportului"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 decembrie 2008 00:00

Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport, Octavian Belu, este încrezător în viitorul Minister dedicat sportului.

"Nu voi face nici un compromis pentru a intra în Ministerul Sportului. Va exista o perioadă de reaşezare pe nişte structuri deja existente. Secretarul de Stat pe probleme de Sport trebuie să asigure principiul continuităţii, indiferent de persoana care este aleasă. Ministerul Sportului poate impune proiecte de finanţare, este un ordonator de credite.

E bine să fie minister pentru că va fi o voce puternică pentru sport, dar şi pentru că fiecare structură îşi va lua tot ce are nevoie pentru a ridica sportul de performanţă la nivelul la care trebuie. Eu nu voi face parte din acest algoritm, nu am apartenenţă politică, îi las pe cei care ţin frâiele ţării să hotărască şi nu voi face nici un compromis ca să fac parte din acest minister", a spus Octavian Belu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  17 Decembrie 2008, 18:03

pacat de tine Tavi ca i-ai lasat pe Morariu si Dobrescu(niste neica nimeni in olimpismul romanesc)sa obtina fara nici o concurenta conducerea cor !erai cel mai potrivit acolo,mai ales ca ai stat departe de politica. sper sa ramai alaturi de sport !ne reprezinti cu adevarat prin rezultate,caracter,tinuta,cultura,discurs,intelegera fenomenului cu adevarat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close