SPORTURI  »  ALTELE  »  SABIE

Performanță excepțională pentru sportul românesc! Bianca Pascu a cucerit aurul la sabie în etapa de azi de Cupă Mondială

FOTO: frscrima.ro
FOTO: frscrima.ro

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 martie 2018 22:32

Sportul româneasc are parte din nou de rezultate foarte bune pe plan internațional!

Bianca Pascu (29 de ani) a câștigat sâmbătă aurul în etapa de Cupă Mondială de la Atena, în proba de sabie seniori feminin individual.

Sportiva apariținând Clubului Sportiv Dinamo a avut un parcurs fără greșeală, învingându-le pe rând pe Margaux Rifkiss (Franța), Yang Hengyu (China), Ann-Sophie Kindler (Germania), Olga Kharlan (Ucraina), Anna Marton (Ungaria) și Liza Pusztai (Ungaria).

Următoarea etapă de Cupă Mondială de sabie seniori feminin  este Grand Prix-ul de la Seul (Coreea de Sud), din perioada 30 martie – 1 aprilie 2018, informează site-ul Federației Române de Scrimă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
tihi
tihi  •  18 Martie 2018, 08:58

Pascu printre doua unguroaice.Pusztai Liza a cucerit argintul la varsta de 17 ani,fiind inca junioara.Felicitari castigatoarelor.

cneius
cneius  •  18 Martie 2018, 08:03

Bravo !

magura
magura  •  18 Martie 2018, 01:25

FELICITARI!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează