SPORTURI  »  ALTELE  »  FENOMENE METEOROLOGICE POTRIVNICE

Ploaia a făcut ravagii în toată lumea, nu doar în România » Meciuri amînate, competiţii bulversate

Aşa arăta un monopost de formula 1 ieri, în Canada
Aşa arăta un monopost de formula 1 ieri, în Canada

Articol de GSP - Publicat luni, 13 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 13 iunie 2011 11:41

Ploile căzute în acest sfîrşit de săptămînă au avut cantităţi importante în mai multe zone de pe Glob, nu numai în România, şi au pus în încurcătură organizatorii unor competiţii sportive importante.

Marele premiu de Formula 1 al Canadei a fost unul deosebit de spectaculos cu foarte multe incidente. Cel mai important din acestea a fost oprirea cursei timp de două ore. Mai mult, maşina de securitate a cursei a intrat pe traseu de nouă ori pentru a pune lucrurile în ordine. Deşi a condus aproape toată cursa, Vettel a greşit în ultimul tur şi a fost devansat de britanicul Jenson Button. Totodată, aceasta a fost un bun prilej pentru Michael Schumacher pentru a-şi arăta măestria pe ploaie.

În turneele de tenis de la Queens şi Birmingham nu s-au putut disputa finalele. La turneul masculin de la Queens, meciul dintre Murray şi Tsonga a fost amînat pînă astăzi, la ora 14:30, acelaşi lucru întîmplîndu-se şi la "fete", în turneul de la Birmingham finala dintre Hantuchova şi Lisicki.

În barajul de promovare din Austria, meciul dintre Parndorf şi First Viena a fost oprit tot din cauza ploii, eveniment care s-a petrecut şi în Liga 1, în ultima etapă a campionatului, la meciul din Craiova şi Gaz Metan.

Playtech: Ce a putut spune Ilie Năstase despre Simona Halep după ce a scăzut în topul WTA: ”Nu este ...


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează