SPORTURI  »  ALTELE  »  SCRIMĂ

Promisiunea Ralucăi » Sbîrcia şi-a propus să adopte un maidanez dacă va cîştiga o medalie la Mondiale

Raluca Sbîrcia (a treia de la stînga la dreapta) pe podium la Budapesta // Foto: Raed Krishan +1   FOTO
Raluca Sbîrcia (a treia de la stînga la dreapta) pe podium la Budapesta // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 21 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 21 august 2013 21:38

După cantonamentul de la Cheile Grădiştei, spadasina Raluca Sbîrcia a spus că va adopta un căţel maidanez dacă va cîştiga o medalie la Mondiale. Acum s-a ţinut de cuvînt.

Înainte de Mondialele de la Budapesta, spadasinele din lotul naţional s-au pregătit în cantonamentul de la Cheile Grădiştei. Raluca Sbîrcia, una dintre "muşchetare", s-a ataşat de o căţeluşă pe care a hrănit-o în toată perioada cît a rămas acolo.

Întîmplarea e povestită de colega sa, Ana Maria Brînză, pe pagina ei de facebook. "Căţelul din imagine (foto 2) l-am întîlnit la Cheile Grădiştei. Colega mea l-a hrănit. Cînd a părăsit cantonamentul, căţelul a fugit trei kilometri după maşină. Nu voia ca sufletul care l-a hrănit să-l părăsească. A fost un moment emoţionant şi Cristina şi-a promis că dacă va lua o medalie la Mondiale, se va întoarce şi-l va lua acasă", a scris Ana.

Cum fetele au luat bronzul la Budapesta, căţelul şi-a găsit un cămin şi "o familie iubitoare", a comentat Brînză. "Sînt mîndră să am în echipă un OM aşa frumos", a mai punctat liderul echipei României. "Cînd am deschis uşa de la maşină, a urcat imediat", a povestit şi Raluca, aceasta botezîndu-şi căţeluşa Lucky.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează