SPORTURI  »  ALTELE  »  SUPER BOWL

VIDEO Concertul Rihannei la Super Bowl se putea sfârși tragic » Un dansator, la un pas să cadă de la mare înălțime

Articol de - Publicat marti, 14 februarie 2023 09:27 / Actualizat marti, 14 februarie 2023 10:19

Rihanna a avut un concert impresionant în pauza Super Bowl, dar totul se putea transforma într-o dramă.

Artista din Barbados a oferit un adevărat spectacol, cântând și dansând alături de cei din echipa sa pe mai multe platforme, suspendate la diferite înălțimi, între 4,5 și 18 metri.

Super Bowl LVII. Kansas City Chiefs e din nou campioană în NFL! Mahomes pune mâna pe un nou inel, după o victorie memorabilă cu Philadelphia Eagles
SUPER BOWL LVII
Super Bowl LVII. Kansas City Chiefs e din nou campioană în NFL! Mahomes pune mâna pe un nou inel, după o victorie memorabilă cu Philadelphia Eagles

Un dansator, aproape să cadă la concertul Rihannei de la Super Bowl

Momentul artistic se putea transforma într-o dramă. 

La un moment dat, unul dintre dansatori s-a dezechilibrat și a căzut. Acesta a căzut pe platformă, dar nu a lipsit mult să pice în gol și să se producă o tragedie.

O parte dintre cei care au văzut imaginile au susținut că dansatorii erau legați cu cabluri de siguranță, dar pe imagini nu se pot observa.

Gravidă, Rihanna a făcut spectacol la Super Bowl LVII

Prezentă pentru a doua oară, după 5 ani, la cel mai important eveniment din fotbalul american, Rihanna a surprins întreaga lume, arătând în premieră că este însărcinată din nou, scrie presa internațională.

Cântăreața de 34 de ani a cântat timp de 13 minute, ridicând fanii în picioare.  Printre cele 12 melodii interpretate de Rihanna, care a desch concertul cu piesa „B**** Better Have My Money” se numără „Where Have You Been”, „Only Girl in the World”, „We Found Love”, „Rude Boy”, „Work”, „Wild Wild”, „Blow it Up”, „All of the Lights”, „Run this Town”, „Umbrella” și „Diamonds”.

Citește și:

Drake, pariuri în Bitcoin de aproape 1 milion de dolari la Super Bowl » „Vă rog să nu încercați să găsiți vreo logică, pentru că nu există”

Suma obscenă plătită pentru 30 de secunde de publicitate la Super Bowl » Cum arată cele mai tari reclame

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Dragon78
Dragon78  •  14 Februarie 2023, 16:20

O parte din cei care au vazut imaginile necesita control oftalmologic. Inclusiv ziaristul care a facut un articol sa fie facut. Toti dansatorii plus Rihana au fost asigurati. Discutabil e doar de ce la ea era cablul mai gros.

unurtr
unurtr  •  14 Februarie 2023, 13:07

Ce înseamnă ”desch” în ”care a desch concertul ” ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează